Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Απριλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 10 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σημαντικά μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα περιμένουν του Κριούς του Μαρτίου. Εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες χαμογελάστε. Οι εντάσεις υποχωρούν σιγά-σιγά. Συζητήστε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Μετά το μεσημέρι θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές επαφές. Εσείς που έχετε γενέθλια 8-10 Απριλίου αποφύγετε τις εντάσεις. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας δεκαήμερο προκαλεί κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Θα υπάρξουν προσφορές για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Απριλίου, τις οποίες θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά.

Ταύρος

Οικογενειακές υποθέσεις απασχολούν εσάς τους Ταύρους μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα, η προσοχή σας στρέφεται στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολύ καλή είναι αυτή η εποχή για τους Ταύρους του Απριλίου. Κάποια οικογενειακά θέματα σας απασχολούν. Φροντίστε πρόσωπα τη οικογένειάς σας, ιδιαίτερα τα ηλικιωμένα. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου. Πολλά διαδραματίζονται στον χώρο της εργασίας σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Μελετήστε εκ νέου τις αποφάσεις σας. Φροντίστε επίσης την υγεία σας. Φίλοι και συγγενείς ίσως χρειάζονται την βοήθεια σας. Προσοχή, ίσως κάποιοι φίλοι σάς εμπλέξουν σε ένα οικονομικά θέμα, ειδικά αν έχετε γενέθλια γύρω στις 2-3 Μαΐου.

Δίδυμοι

Απρόβλεπτοι και δυναμικοί Δίδυμοι, σήμερα οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συμφωνίες ευνοούνται. Αποφύγετε τις λαθεμένες επιλογές εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 25-26 Μαΐου. Ίσως οι επιλογές αυτές οδηγήσουν σε κάποιο σκάνδαλο ή σε αρνητικά σχόλια σε βάρος σας. Ένας νέος δρόμος στα επαγγελματικά ή τα συναισθηματικά σας ενέχει κάποιους κινδύνους. Κάποιοι δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Όμως σας απασχολούν θέματα σχετικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην επιτρέψετε σε φίλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Απρόβλεπτα γεγονότα θα υπάρξουν στην κοινωνική σας ζωή.

Καρκίνος

Ένα οικονομικό θέμα απασχολεί εσάς τους Καρκίνους μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές στον χώρο του σπιτιού περιμένουν εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 10 Ιουλίου. Μην μεταφέρετε θέματα τη επαγγελματικής σας ζωής στην οικογένειά σας. Μελετήστε προσεκτικά οτιδήποτε αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών είστε πιο ήρεμοι σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος, αν και δεν έχουν εκλείψει οριστικά.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι είναι στο ζώδιό σας και φέρνει στο φως αρκετά προσωπικά σας θέματα. Οι συζητήσεις, οι επαφές ευνοούνται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Αυγούστου. Οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και τυχόν σχέδιά σας έρχονται στο προσκήνιο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Αυγούστου. Προσέχετε κατά την διάρκεια μετακινήσεων. Αποφύγετε συζητήσεις που «καίνε». Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις, πολλές δουλειές δεν σας αφήνουν χρόνο ούτε για να κοιμηθείτε. Προσοχή μέχρι το μεσημέρι εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 15 Αυγούστου. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο.

Παρθένος

Παρθένοι μου, αυτές τις μέρες σάς απασχολούν έντονα οικονομικά και σεξουαλικά σας θέματα. Παράλληλα δημιουργούνται σημαντικά νέα δεδομένα για την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε να κάνετε έξοδα. Θυμηθείτε ότι πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές στις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Ζυγός

Ζυγοί μου, άτομα του περιβάλλοντός σας και φιλικά σας πρόσωπα σας απασχολούν μέχρι το μεσημέρι. Βέβαια, το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μετά το μεσημέρι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε. Θέλετε να ρυθμίσετε πολλά και σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει μια σημαντική έμπνευση στο χώρο της δουλειάς σας. Ακόμη, δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα να γοητευτούν από σας. Προσέξετε όμως τυχόν λάθη. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σας. Έτσι, δημιουργεί αναστατώσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου. Θυμηθείτε ότι θα έχετε την βοήθεια υψηλά ιστάμενων προσώπων. Σε εσάς τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σας φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, θέματα σχετικά με την εργασία σας σας απασχολούν. Προσέχετε, γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς. Μην παραμελείτε την υγεία σας. Η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ ηΗ κοινωνική σας ζωή σας κουράζει. Μετά το μεσημέρι δείτε φίλους. Κάποια μελλοντικά σας σχέδια για ταξίδια, επαφές, συμφωνίες, ίσως εμποδιστούν από την εργασία σας. Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέχρι το μεσημέρι. Ασχοληθείτε με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου, τα οποία και θα σας βοηθήσουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών υπάρχουν σήμερα συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Αντιφατικά γεγονότα συμβαίνουν: ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να προκύψει ή αντίθετα μπορεί να φανεί ότι μια σχέση δεν είναι όπως ακριβώς τη θέλετε. Μελετήστε πολύ προσεκτικά θέματα συνεργασιών, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα οικονομικά σας σας απασχολούν, αλλά κάποιοι άνθρωποι σας βοηθούν σε αυτό το επίπεδο. Επωφεληθείτε. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια μοναδική φάση.

Αιγόκερως

σείς οι Αιγόκεροι μπορείτε μέχρι το μεσημέρι να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Αργότερα, κάποια μελλοντικά σχέδια σχετικά με ταξίδια, επαφές, συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο. Για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου ο Άρης δημιουργεί εντάσεις στην επαγγελματική σας ζωή.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, θα έχετε συζητήσεις, επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και ενδεχομένως και παρεξηγήσεις. Συμπαρασταθείτε στον σύντροφό σας καθώς αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Τα σχέδιά σας για ταξίδια, τα γραπτά, κάποιες σημαντικές επαφές καθυστερούν. Προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Προσέχετε την υγεία σας, χρειάζεστε ξεκούραση, καθώς η επαγγελματική σας ζωή σας κουράζει.

Ιχθείς

Ιχθύες μου, σήμερα ασχοληθείτε κατ' αρχάς με τα επαγγελματικά σας θέματα. Μετά το μεσημέρι έρχεστε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Μια ερωτική ημέρα με έμπνευση περιμένει τους Ιχθύς των πρώτων ημερών. Τα οικονομικά σας ωστόσο σας ταλαιπωρούν. Είναι πιθανό μια συναισθηματική σας υπόθεση να επηρεάζεται αρνητικά από ένα οικονομικό σας θέμα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ