Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ξαφνικά η επίσημη σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου αναρτά μια φωτογραφία του Μάρτιν Σουλτς, με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, την ώρα που ανταλλάσει χειραψία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με την επισήμανση «EP President meets Greek To Potami leader».

Η εικόνα δεν έχει το κλασικό στήσιμο αντίστοιχων συναντήσεων, είναι η αλήθεια, με τον Σταύρο Θεοδωράκη που βρίσκεται από χθες στις Βρυξέλλες να επιμένει να φοράει το σακίδιο του, και το γνωστό χαλαρό στυλ για το οποίο έχει επικριθεί: Χαλαρό blazer με δερμάτινα μπαλώματα στους αγκώνες, μακό μπλουζάκι.

Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Και οι δύο άντρες χαμογελούν πλατιά, παρά το επίσημο κάδρο της φωτογραφίας. Νωρίτερα, μέσα στο γραφείο του Προέδρου το κλίμα ήταν τόσο εγκάρδιο που ο Σούλτς άρχισε να δείχνει τις φωτογραφίες που έχει στο γραφείο του και να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη.

Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οταν ο Μάρτιν Σούλτς συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη και όσα μαρτυρά η γλώσσα του σώματος [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο Μάρτιν Σουλτς έδειξε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και μίλησε για το νόημα της υποψηφιότητας του. Παραδέχτηκε ότι είναι σημαντικό να αλλάξουν πολλά στην Ευρώπη, με πρώτο και άμεσα αναγκαίο να σταματήσει ο «φανατισμός υπέρ της λιτότητας», που επικράτησε τα τελευταία χρόνια, με βασική ευθύνη της πατρίδας του και δήλωσε έτοιμος να συγκρουστεί αν χρειαστεί προς αυτή την κατεύθυνση και με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ