SUV και από την Aston Martin - iefimerida.gr

SUV και από την Aston Martin

SUV και από την Aston Martin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις μάρκες υπερ-πολυτελείας η κατάσταση μέχρι τώρα είναι δεδομένη: φτιάχνουν λιμουζίνες και σπορ μοντέλα και that's it, μιας και αρκετές από αυτές είναι εγγλέζικες.

Οι πελάτες όμως και ειδικά αυτοί στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν έχουν αυτοκινητική κουλτούρα αλλά τους γυαλίζει κάθε τι μεγάλο –όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο- και ακριβό –επίσης όσο πιο ακριβό τόσο το καλύτερο- έχουν άλλη άποψη και θέλουν τζιπ.

Τζιπ θέλουν, τζιπ θα έχουν αφού πληρώνουν κι έτσι μετά το SUV της Bentley που θα προηγηθεί, ανάλογο μοντέλο ετοιμάζει και η Aston Martin. Η οποία ξεκίνησε πρώτη δειλά δειλά να διερευνά τις προθέσεις το 2009 με το πρωτότυπο Lagonda, το οποίο παρέμεινε σε αυτό το στάδιο λόγω έλλειψης πόρων.

Σήμερα κι από τη στιγμή που στη βρετανική εταιρεία εμπλέκεται και η Mercedes πόροι υπάρχουν, όπως υπάρχει και η βάση, η οποία δεν είναι άλλη από τη θηριώδη GL.

SUV και από την Aston Martin | iefimerida.gr 0
SUV και από την Aston Martin | iefimerida.gr 1
SUV και από την Aston Martin | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Aston Martin SUV Τζεμις Μποντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ