Οταν η Δωροθέα Μερκούρη έκανε γυμνές φωτογραφίσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Δωροθέα Μερκούρη έκανε γυμνές φωτογραφίσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα με τις πολιτικές της ανησυχίες και το σοβαρό ύφος της.

Η όμορφη Ελληνοϊταλίδα -από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα- Δωροθέα Μερκούρη υπήρξε, ωστόσο, ένα από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας που πέρασε. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή.
Παράλληλα, ασχολήθηκε με την υποκριτική. Πέρα από τα ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Υπήρξε παντρεμένη για επτά χρόνια με τον ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες. Η Δωροθέα Μερκούρη ζει περίπου μόνιμα στη Ρώμη και λατρεύει τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ