Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 9 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σε σας τους Κριούς του Μαρτίου ο Ερμής φέρνει μηνύματα, ειδήσεις και τηλεφωνήματα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και από τον εργασιακό σας χώρο. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Οι Κριοί που έχετε γενέθλια γύρω στις 8-10 Απριλίου ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε σημαντικές εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σήμερα όμως μπορείτε να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Κάποια νομικά, διαδικαστικά θέματα εκκρεμούν για εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 2 Απριλίου. Προετοιμαστείτε, γιατί αυτά τα θέματα θα γίνουν περισσότερο απαιτητικά την ερχόμενη εβδομάδα. Ένα κληρονομικό ή οικονομικό θέμα σάς φορτίζει.

Ταύρος

Πολύ καλή είναι αυτή η περίοδος για τους Ταύρους του Απριλίου. Τα όνειρά σας πραγματοποιούνται. Η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή. Πλησιάστε φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν. Ρυθμίστε θέματα εργασίας. Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας ίσως υπάρξουν σημαντικές εμπλοκές. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά σας θέματα. Αποφύγετε να εμπλέξετε συγγενείς με τον τομέα των οικονομικών σας. Υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Ο επαγγελματικός σας τομέας σας αγχώνει. Προσεγγίστε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, τώρα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε θέματα αρκετά σημαντικά. Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει κάποιες εμπλοκές, οι οποίες έχουν διάρκεια και σας φορτίζουν. Αποφύγετε νομικά, διαδικαστικά ζητήματα. Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης και εξαπάτησης, ιδίως για τους Διδύμους του Μαΐου. Ένα οικονομικό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Συζητήστε με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η εργασία σας σας κουράζει και μπορεί να επιβαρύνει την υγεία σας. Φροντίστε να ξεκουραστείτε.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, αρκετά αντιφατική είναι η σημερινή ημέρα. Αν είστε γεννημένοι 23-25 Ιουνίου, είστε σε μια πολύ καλή περίοδο. Ένα όνειρό σας πραγματοποιείται. Στον επαγγελματικό σας χώρο όμως οι καταστάσεις δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Ειδικά για όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 10-11 Ιουλίου δεν λείπουν τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ίσως τα επαγγελματικά σας δημιουργούν δυσκολίες και στην οικογενειακή σας ζωή. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Ιουλίου βρίσκεστε σε πιο ήρεμη φάση. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε. Κάποια προβλήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να επιστρέψουν τον Ιούνιο-Ιούλιο. Δώστε προσοχή σε ένα οικονομικό σας θέμα και αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα για εσάς τους Λέοντες. Ασχοληθείτε τώρα με καινούργια, ενδιαφέροντα και σημαντικά πράγματα. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα θα υπάρξουν για τους Λέοντες των πρώτων ημερών. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα ένα οικονομικό σας θέμα. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις εν θερμώ συζητήσεις και ελέγξτε την οξύτητα του λόγου σας, για να μην πληγώσετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε κατά τις μετακινήσεις σας και όταν οδηγείτε.

Παρθένος

Σήμερα είναι προτιμότερο να μείνετε λίγο μόνοι εσείς οι Παρθένοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Η Αφροδίτη ευνοεί –το λέω με κάποιο δισταγμό- εσάς που είστε γεννημένοι 25-27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης ή λανθασμένων επιλογών. Αυτό αφορά τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε, γιατί την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξει κάποια ρήξη σε μια συμφωνία που έχετε ήδη κάνει με φιλικά ή οικεία σας πρόσωπα και αφορά ένα οικονομικό σας θέμα.

Ζυγός

Μια εξαιρετική όψη υπάρχει αυτό το διάστημα για εσάς τους Ζυγούς και αφορά εργασιακά σας θέματα. Οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου θα έχετε συζητήσεις που «καίνε», θα τολμούσα να πω. Εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 10-12 Οκτωβρίου ίσως αντιμετωπίσετε πιεστικές καταστάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Δείτε φίλους σήμερα, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Οκτωβρίου. Δεν παύει να είναι μια ευχάριστη περίοδος αυτή, αλλά ίσως όχι τόσο, όσο εσείς πιστεύετε. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα γύρω στις ημέρες του Πάσχα. Προσέχετε λοιπόν νομικά, διαδικαστικά θέματα αλλά και θέματα σε σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών ρυθμίστε τώρα σημαντικές υποθέσεις σας, γιατί ευνοείστε.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου είναι ιδανικές οι μέρες αυτές. Πολλά σημαντικά θέματά σας πραγματοποιούνται. Κάποια θέματα σχετικά με την εργασία και τον επαγγελματικό σας χώρο γενικότερα ίσως σας εμπλέξουν σε απίθανες καταστάσεις. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, γιατί θα σας προστατέψει από πιθανές ρήξεις. Κάποιο συμβόλαιο, μια συμφωνία ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας δημιουργήσει νομικά ή διαδικαστικά προβλήματα στο μέλλον.

Τοξότης

Αποδοτική θα είναι η σημερινή ημέρα για σας τους Τοξότες, αφού θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου έχετε μάλλον μπερδευτεί ανάμεσα σε ένα συναισθηματικό και ένα οικογενειακό θέμα. Θέματα σχετικά με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις πιθανώς να σας φορτίσουν αυτό το διάστημα. Μην εμπλέξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας. Προσοχή στα οικονομικά σας που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου βρίσκεστε σε ιδανική περίοδο. Αν και έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν, τώρα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Η τύχη σας είναι «στο δρόμο», θα μπορούσα να πω. Έτσι, μπορεί κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή συζητήσεων να δημιουργηθούν σημαντικές γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Ιανουαρίου προσέχετε τα οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Αυτοί οι δύο τομείς αναμειγνύονται και προκαλούν απρόβλεπτα γεγονότα.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να δέχονται κάποια πίεση αυτό το διάστημα. Ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, οπότε φροντίστε να είστε κοντά τους. Η Σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο λειτουργεί σαν προσωπική Πανσέληνος για σας. Προωθήστε τα οικονομικά σας. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας φορτίζουν.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια σημαντική περίοδο. Μπορεί να ζείτε μια ιδανική κατάσταση ή ένα παραμύθι το οποίο μπορεί να σας εμπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Ο χώρος της δουλειάς σας απαιτεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Πρόσωπα από τον χώρο της εργασίας σας μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα αυτόν τον καιρό.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ