Στα ημιτελικά του Champions League Τσέλσι και Ρεάλ: Επική ανατροπή οι Λονδρέζοι -Καρδιοχτύπησε η βασίλισσα - iefimerida.gr

Στα ημιτελικά του Champions League Τσέλσι και Ρεάλ: Επική ανατροπή οι Λονδρέζοι -Καρδιοχτύπησε η βασίλισσα

Στα ημιτελικά του Champions League Τσέλσι και Ρεάλ: Επική ανατροπή οι Λονδρέζοi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίοι παράλληλοι για Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι οι οποίες προκρίθηκαν αμφότερες στα ημιτελικά του Champions League, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς, ο «μπλε» πραγματοποίησαν μεγάλη ανατροπή, αλλά οι «μερένχες» καρδιοχτύπησαν.Στο Λονδίνο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αντιμετώπισε την Παρί σεν Ζερμέν με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από την ήττα με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να κερδίσει με 2 -0 και να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Οι παίκτες των «μπλε» πίεσαν από την αρχή του αγώνα, ενώ οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες των παριζιάνων αντιμετώπισαν μάλλον με υπεροψία το παιχνίδι. Ο Γερμανός Σίρλε άνοιξε το σκορ στο 32 κάνοντας το 1 -0 για την Τσέλσι και δίνοντας το έναυσμα για την ανατροπή.

Αυτή ήλθε τελικά στο 87 με γκολ του Ντεμπά Μπα, τέρμα το οποίο οδηγεί την ομάδα του Μουρίνιο στα ημιτελικά και την παρέα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο Παρίσι να αναρωτιέται πως έχασε την πρόκριση.

Στο Ντόρτμουντ η Ρεάλ είχε ως «προίκα» το 3-0 του αγώνα στο Μπερναμπέου, ωστόσο, οι Γερμανοί δεν τα παραδίδουν ποτέ και κατάφεραν να καρδιοχτυπήσουν της βασίλισσα.
Το τελικό 2-0 αφήνει πικρή γεύση στους περσινούς φιναλίστ του Champions League και τη Ρεάλ με μια από τις πιο γλυκές ήττες στην Ευρωπαϊκη της ιστορία.

Οι αστέρες του Κάρλο Αντσελότι είχαν την ευκαιρία από νωρίς να καθαρίσουν την πρόκριση, ωστόσο, ο Ντι Μαρία αστόχησε το πέναλτι και στη συνέχεια οι Γερμανοί αφυπνίστηκαν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουν πέτυχε δύο τέρματα μαζεμένα με τον Ρόις στο 24' και το 32' και κατάφερε να γεμίσει με άγχος τους παίκτες της Ρεάλ καθώς ένα ακόμη γκολ θα έφερνε την υπόθεση πρόκριση στα ίσια.

Τελικά το ματς έληξε με αυτό το σκορ προκαλώντας ανακούφιση στη Ρεάλ.

Το καρέ αναμένεται να συμπληρωθεί σήμερα μετά τα παιχνίδια Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ