Οκτώ ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα από κεραυνό -Δύο σε σοβαρή κατάσταση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οκτώ ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα από κεραυνό -Δύο σε σοβαρή κατάσταση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο τραγωδία σε γήπεδο της Αυστρίας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα τρίτης κατηγορίας, ανάμεσα σε Σίλιαν και Νοτς.

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, όταν έπεσε κεραυνός στο γήπεδο. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο παίκτες που τραυματίστηκαν σοβαρά έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Οκτώ ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα από κεραυνό -Δύο σε σοβαρή κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ολα συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση όταν οι παίκτες έκαναν προθέρμανση. Ξαφνικά, σύμφωνα με το 101greatgoals.com, ξέσπασε καταιγίδα, με αποτέλεσμα ένας κεραυνός να τραυματίσει τους οκτώ παίκτες.

Οκτώ ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα από κεραυνό -Δύο σε σοβαρή κατάσταση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε πιο σοβαρά από όλους ήταν ο 24χρονος Τόμας Βάλντερ της Σίλιαν ,στον οποίο χρειάστηκε να γίνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για να συνέλθει, ενώ διακομίσθηκε και σε νοσοκομείο με ελικόπτερο. Ο Βάλντερ ετέθη σε τεχνητό κώμα έτσι ώστε να μπορέσει το σώμα του να γιατρευτεί. Η υγεία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ