Κέρδη 77,7 εκατομμυρίων ευρώ παρουσίασε η ΕΥΔΑΠ το 2013 - iefimerida.gr

Κέρδη 77,7 εκατομμυρίων ευρώ παρουσίασε η ΕΥΔΑΠ το 2013

Κέρδη 77
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 7 Απριλίου, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ετήσια εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κος Αντώνης Βαρθολομαίος κατά την παρουσίαση, τόνισε ότι το 2013 ήταν ορόσημο για την επιχείρηση καθώς παρουσίασε κέρδη 77,7 εκατ ευρώ σημειώνοντας αύξηση των καθαρών κερδών κατά 23,1% σε σχέση με το 2012.

Συγκεκριμένα, βελτίωσε σημαντικά τις εισπράξεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ΟΤΑ με την υιοθέτηση αυστηρότερων πολιτικών είσπραξης, είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, διευθέτηση των εκατέρωθεν απαιτήσεων και εκκρεμοτήτων της σύμβασης ΕΥΔΑΠ-Δημοσίου και οριστική διευθέτηση χρόνιων δικαστικών εργατικών υποθέσεων.

Με αυτό το τρόπο πέτυχε αρχικά υψηλή ταμειακή ρευστότητα και μηδενισμό των δανειακών υποχρεώσεων και στην συνέχεια εξυγίανση του ισολογισμού.

Τέλος, αναφορά έγινε και στους στόχους, στο στρατηγικό σχεδιασμό, στις προοπτικές, στη βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και γενικότερα στα σχέδια της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρώ ΕΥΔΑΠ κέρδη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ