Προσφυγή του Youtube για τη φίμωση στην Τουρκία -Οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου ζητούν να γίνει και πάλι άμεσα προσβάσιμος - iefimerida.gr

Προσφυγή του Youtube για τη φίμωση στην Τουρκία -Οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου ζητούν να γίνει και πάλι άμεσα προσβάσιμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο προσέφυγαν οι ιδιοκτήτες του YouTube για να επιτύχουν την άρση του αποκλεισμού που του επέβαλε η κυβέρνηση, μετά τη δημοσιοποίηση μιας εμπιστευτικού χαρακτήρα συνεδρίασης, στην οποία Τούρκοι αξιωματούχοι κάνουν λόγο για μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Η προσφυγή, όπως γράφει το Εθνος, κατατέθηκε στο δικαστήριο από δικηγόρο της Κωνσταντινούπολης με την οποία ζητείται να γίνει ο ιστότοπος «άμεσα» προσβάσιμος.

Η προσφυγή έγινε γιατί, ενώ δικαστήριο της Αγκυρας διέταξε την Παρασκευή την άρση της απαγόρευσης του YouTube, το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε αργότερα να αποκλείσει την πρόσβαση σε 15 βίντεο. Ανακοίνωσε, δε, πως ο αποκλεισμός του YouTube θα παραμείνει σε ισχύ, όσο τα βίντεο αυτά δεν αποσύρονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ