Βουλευτής στο Μεξικό διατηρούσε κύκλωμα πορνείας στο γραφείο του - iefimerida.gr

Βουλευτής στο Μεξικό διατηρούσε κύκλωμα πορνείας στο γραφείο του

Βουλευτής στο Μεξικό διατηρούσε κύκλωμα πορνείας στο γραφείο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ζητείται γυναικείο προσωπικό για εργασία σε κυβερνητικό γραφείο, ηλικίας 18 – 32 ετών, με διαθεσιμότητα στο ωράριο». Με την αγγελία αυτή, βουλευτής στο Μεξικό «ψάρευε» γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιούσε ως πόρνες, αλλά, για τα μάτια του κόσμου ήταν γραμματείς του. Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μόλις αποκαλύφθηκε το κύκλωμα που διατηρούσε στο γραφείο του.

Από τα πρώτα θέματα στις πολιτικές, αλλά και τις κουτσομπλίστικες στήλες έχει γίνει ο Κουατέμοκ Γκουτιέρες. Ο ευτραφής αυτός πολιτικός, ετών 46, ήταν μέχρι πριν από λίγες μέρες βουλευτής με το παραδοσιακό κυβερνόν Θεσμικό Κόμμα της Επανάστασης (PRI), αλλά και επικεφαλής της παράταξής του στην Πόλη του Μεξικού. Επεσε, όμως, από το βάθρο του μόλις μαθεύτηκε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τις δήθεν εργαζόμενές του, τις οποίες μάλιστα πλήρωνε με κρατικό χρήμα.

Το σκάνδαλο βγήκε στη φόρα όταν μια δημοσιογράφος, η οποία είχε βάλει κρυφά μικρόφωνο, εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη για τη θέση στο γραφείο, σύμφωνα με την αγγελία που είχε διαβάσει. Από το τηλέφωνο την είχαν ειδοποιήσει να πάει στο ραντεβού με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια αλλαξιά φορέματα. Στο γραφείο την υποδέχτηκε μια γραμματέας η οποία της εξήγησε ότι στα καθήκοντά της θα συμπεριλαμβάνεται «το σεξ με τον βουλευτή, κολπικό ή στοματικό». Της συνέστησε μάλιστα να είναι τρυφερή μαζί του και να του δίνει πάντα φιλιά, σαν να είναι παλιοί φίλοι. Τέλος, της είπε ότι θα έχει κατά καιρούς και νυχτερινές «υπερωρίες», καθώς το αφεντικό θα μπορεί να της τηλεφωνεί στο σπίτι τα βράδια για σεξουαλική συνεύρεση. «Αλλά αυτό» της τόνισε"είναι κάτι που θα το ορίζει μόνο ο ίδιος".

«Ολα είναι ψέμματα πέρα για πέρα» απαντά ο Κουατέμοκ Γκουτιέρες, ο οποίος κατηγορεί το αριστερό κόμμα PRD, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη μεξικανική πρωτεύουσα, ότι έχει στήσει σκευωρία εναντίον του. Εχει, ωστόσο, βεβαρημένο παρελθόν. Το 2003, είχαν βγει δημοσιεύματα στον Τύπο που τον ήθελαν να διατηρεί αντίστοιχο κύκλωμα με «γραμματείς» τις οποίες πλήρωνε από 500 ως 900 ευρώ για να του κάνουν παρέα τα βράδια. Tότε, για καλή του τύχη, το κόμμα του βρισκόταν στην αντιπολίτευση και ο προαγωγός-βουλευτής έπεσε στα μαλακά. Η δεύτερη φορά, όμως, αποδείχθηκε φαρμακερή...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ