Πώς να κάνετε σεξ στο Μουντιάλ -Οδηγίες στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές από τον προπονητή τους - iefimerida.gr

Πώς να κάνετε σεξ στο Μουντιάλ -Οδηγίες στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές από τον προπονητή τους

Πώς να κάνετε σεξ στο Μουντιάλ -Οδηγίες στους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές από το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλοι προπονητές δεν θα τους επέτρεπαν ούτε καν να πλησιάσουν γυναίκα σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση για τις... βιολογικές ανάγκες των ποδοσφαιριστών του. Αλλά φρόντισε να τους δώσει οδηγίες.

Οταν ρωτήθηκε για το αν θα επιτρέψει στους διεθνείς της Βραζιλίας να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε έτοιμη την απάντηση. «Το σεξ επιτρέπεται. Οχι όμως τα ακροβατικά!».

Οπως εξήγησε ο προπονητής, το... κανονικό σεξ είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές. Εδωσε όμως μία σημαντική διευκρίνιση. «Συνήθως οι σεξουαλικές επαφές γίνονται με έναν... ισορροπημένο τρόπο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που κάνουν ακροβατικά. Και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, οπότε αυτό δεν είναι καλό!», είπε ο Σκολάρι, που το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να δει έναν από τους σταρ του να τραυματίζεται εξαιτίας μίας... ροζ περιπέτειας, τη στιγμή που θα έχουν τόση πίεση για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο «σπίτι» τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ