Μάθετε να χορεύετε όπως η Beyonce -H τελευταία λέξη της μόδας [2 βίντεο] - iefimerida.gr

Μάθετε να χορεύετε όπως η Beyonce -H τελευταία λέξη της μόδας [2 βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποιος την έχει παρακολουθήσει, με τα ατίθασα μαλλιά και τον εκρηκτικό ρυθμό, ακόμη και σε ψηλοτάκουνα, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι είναι μοναδική στο είδος της.

Στο Παρίσι ξεκίνησαν, λοιπόν, πολλά γυμναστήρια να προτείνουν απόλυτη ρυθμική κίνηση με μαθήματα χορού «Οπως η Μπιγιονσέ».
Η δημοσιογράφος της εφημερίδας Le Monde αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει σε ένα τέτοιο μάθημα και το περιγράφει απολαυστικά:
«Οταν πήρα την πρόσκληση να πάω να δοκιμάσω αυτό το καινούριο μάθημα χορού, απάντησα αμέσως καταφατικά, χωρίς δεύτερη σκέψη. Την είχα δει πέρυσι, σε κονσέρτο στο γήπεδο Μπερσί να χορεύει σε απόσταση 50 εκατοστών από μένα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι φαν της μουσικής της ή ότι γνωρίζω απέξω τα λόγια των τραγουδιών της. Αλλά είναι σπάνιο να δει κανείς τόση ενέργεια. Εκτός από τη φωνή της με άφησε άφωνη με την κίνησή της. Χόρευε σε 12ποντα τακούνια με ένα ρυθμό που σκότωνε. Πραγματικά.
Φόρεσα λοιπόν ένα παλιό τζόκινγκ και ένα κολητό μπλουζάκι γυμναστικής όπως και οι υπόλοιποι. Στην αίθουσα υπήρχαν μόνο γυναίκες. Μοναδικός άντρας ήταν ο γυμναστής Μίκαελ, δάσκαλος της χιπ χοπ, εξοπλισμένος με ένα μεγάλο καπέλο και ένα χαμόγελο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια γρήγορη προθέρμανση για να ξεκολλήσουμε λίγο την λεκάνη και το στήθος. Ο Μίκαελ μας δείχνει όλες τις κινήσεις της Μπιγιονσέ από το Single Ladies. Θαύμα, μέσα σε 2 ώρες είχαμε αρχίσει να μαθαίνουμε τα βήματα. Προφανώς θέλουμε χρόνια για να κινούμαστε σαν εκείνη, αν τα καταφέρουμε ποτέ. Αλλά βγήκαμε από εκεί ιδρωμένοι, ευτυχισμένοι. Μια αξέχαστη εμπειρία!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ