Η σκοτεινή πλευρά της σοκολάτας υπάρχει και βρίσκεται στη Σόλωνος: Το καφέ που κολάζει [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η σκοτεινή πλευρά της σοκολάτας υπάρχει και βρίσκεται στη Σόλωνος: Το καφέ που κολάζει [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρεναρίσματα για τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την Σόλωνος, λίγο πριν τη Νομική Σχολή. Περαστικοί που κονοστέκονται κοιτάζουν πριν περάσουν την πόρτα. Το ατμοσφαιρικό, με στυλ παλιού καφέ στο Βερολίνο The Dark Side of Chocolate προκαλεί το ενδιαφέρον και σιελόρροια στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγα τραπέζια μέσα στο χώρο που θυμάζει κάτι από την ταινία Chocolat, σοκολατάκια στην βιτρίνα, άρωμα σοκολάτας να σαρώνει το χώρο και στο βάθος ο πάγκος εργαστήρι που ετοιμάζονται επί τόπου απίστευτα γλυκίσματα. Εκεί στο ισόγειο της πολυκατοικίας του 1930 ο Αριστοτέλης Παναγιώταρος με την εμπειρία του Παρισιού δημιουργεί χειροποίητα αριστουργήματα από σοκολάτα και συγκεκριμένα από την κορυφαία Valrhona . Μάλιστα χρησιμοποιεί και μια ειδική σπάνια ποικιλία της σοκολάτας που έρχεται από μια μικρή φυτεία στο Περού.



Στο The Dark Side of the Chocolate θα βρείτε περίπου 10 διαφορετικά είδη σοκολατάκια που περιέχουν μεταξυ άλλων δυόσμο, βασιλικό, δεντρολίβανο, μπαχάρι και ξύσμα από λάιμ, ροζ πιπέρι ή τσίλι, ανθό αλατιού και άλλα. Η εμπειρία της σοκολάτας συμπληρώνεται είτε με ροφήματα, είτε και ειδικά γλυκά κρασιά που υπόσχονται μια οργασμική εμπειρία για τον ουρανίσκο σε συνδυασμό με την κατάλληλη σοκολάτα.

Ο Αριστοτέλης Παναγιώταρος έχει κάνει εμφανίσεις και στην τηλεόρασ567η, όπως στην εκπομπή της Ελενης Ψυχούλη όπου παρουσίασε δύο εθιστικές συνταγές για ρόφημα σοκολάτας, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


*Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα στο facebook του The Dark Side of Chocolate.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ