Ο Κώστας Δόξας στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, μόνο με το εσώρουχό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κώστας Δόξας στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, μόνο με το εσώρουχό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε LMFAO μεταμφιέστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας στο χθεσινό Your Face Sounds Familiar, ο οποίος μπορεί να μην αναδείχθηκε νικητής της βραδιάς, αλλά σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με την... τρέλα του. .

Ο Κώστας Δόξας, ως LMFAO, έκανε τους πάντες να χορέψουν στον ρυθμό του. Ο τραγουδιστής με την μεταμφίεσή του ξεσήκωσε τον κόσμο και την επιτροπή με τον Τάκη Ζαχαράτο να τονίζει ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση που έχει γίνει μέχρι στιγμής και στους δύο κύκλους του σόου (λίγο αργότερα βέβαια η καλύτερη, έγινε... καλύτερες αφού μετά την εμφάνιση και της Μπέτυς Μαγγίρα, ο σόουμαν ανέφερε πως αυτές οι δύο μεταμφιέσεις-μιμήσεις είναι οι δύο καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ).

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Δόξας για τις ανάγκες της πιστής μεταφοράς του βίντεο κλιπ «I'm sexy and I Know it» στο τέλος έμεινε στη σκηνή μόνο με το εσώρουχο...

Βίντεο από το Gossip-tv.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ