Εριξαν χειροβομβίδα σε σπίτι στη Νέα Πέραμο -Είχε γίνει ληστεία πριν από τρεις ημέρες - iefimerida.gr

Εριξαν χειροβομβίδα σε σπίτι στη Νέα Πέραμο -Είχε γίνει ληστεία πριν από τρεις ημέρες

Εριξαν χειροβομβίδα σε σπίτι στη Νέα Πέραμο -Είχε γίνει ληστεία πριν από τρεις η
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά- καλά συνέλθει από το σοκ της ληστείας που έγινε στο σπίτι της, μία γυναίκα είδε μία χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού της στη Νέα Πέραμο, μόλις λίγα 24ωρα αργότερα.

Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ληστείας πριν από τρεις ημέρες. Δύο άγνωστοι, πιθανότατα Ρομά, μπήκαν στη μονοκατοικία από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και αφού ακινητοποίησαν την 56χρονη, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Ομως, το πρωί της Κυριακής η γυναίκα εντόπισε τη χειροβομβίδα στην αυλή της και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών διαπίστωσε ότι πρόκειται για λειτουργική χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ειδοποίησε πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι την παρέλαβαν.

Η αστυνομία υποπτεύεται πως η χειροβομβίδα έπεσε από κάποιον από τους δύο δράστες, αλλά δεν αποκλείει οποιαδήποτε άλλη εκδοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ