Βενιζέλος: Δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ -Ο,τι ήταν να πούμε, το είπαμε - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ -Ο,τι ήταν να πούμε, το είπαμε

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ -Ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τόνους στην αντιπαράθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου επιχείρησε να ρίξει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ. Παρόλα αυτά, χαιρέτισε τους βουλευτές που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο με κριτήριο το «δημόσιο συμφέρον».

Αναφερόμενος στο ζήτημα Παπανδρέου στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε πως στο ΠΑΣΟΚ «δεν υπάρχει εσωκομματικό θέμα», καθώς «δεν υπάρχει αντικείμενο», και «ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε».

Διευκρινίζοντας την πρόσφατη δήλωσή του, πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει «εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ», ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως μιλούσε για «εκκρεμότητες προφανώς πολιτικές», δεδομένου ότι ο κ. Παπανδρέου «είναι ο πρώτος που έχει ενδιαφέρον να ολοκληρωθεί η προσπάθεια» της χώρας.

Σε ερώτηση για το αν τον αιφνιδίασε η απόφαση του κ. Παπανδρέου να μην ψηφίσει υπέρ του άρθρου του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες, ο κ. Βενιζέλος απάντησε: «Δεν αιφνιδιάζομαι από τίποτα πλέον, μετά από αυτά που έχω ζήσει», αλλά λίγο αργότερα χαιρέτησε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν με «κριτήριο το δημόσιο συμφέρον».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ένα «άθλιο και αδιανόητο» περιστατικό, που ωστόσο φανέρωσε «το ρόλο του ΠΑΣΟΚ και του προοδευτικού πόλου στην κυβέρνηση». Χαρακτήρισε «θλιβερό» και «ακραίο γεγονός» ότι ένα κυβερνητικό στέλεχος «φέρθηκε όπως φέρθηκε ο κ. Μπαλτάκος».

Παράλληλα, εξαπέλυσε σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για «φίλια συμπεριφορά» προς την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ