Ειδικός στο... τσίπουρο ο Βίζερ -Επεισε και τον Σόιμπλε να το δοκιμάσει - iefimerida.gr

Ειδικός στο... τσίπουρο ο Βίζερ -Επεισε και τον Σόιμπλε να το δοκιμάσει

Ειδικός στο... τσίπουρο ο Βίζερ -Επεισε και τον Σόιμπλε να το δοκιμάσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζήτηση για το τσίπουρο έπιασαν οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς προς τιμήν τους στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Οπως είναι ήδη γνωστό, μπροστά στον καθέναν τους είχε τοποθετηθεί ένα μπουκαλάκι με τσίπουρο, το οποίο συνοδευόταν από ένα ενημερωτικό φυλλάδιο αλλά και από τους απαραίτητους μεζέδες. Αυτό που εντυπωσίασε όμως ήταν ποιος έσπευσε να δώσει εξηγήσεις όταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναρωτήθηκε «τι είναι αυτό;».

Εκείνη τη στιγμή ο Τόμας Βίζερ αποδείχθηκε... ειδικός επί του τσίπουρου. Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, αν και Αυστριακός ο πρόεδρος του EuroWorking Group αποδείχθηκε μεγάλος γνώστης. Εξήγησε ότι έρχεται κάθε χρόνο στην Αντίπαρο και για αυτό ξέρει καλά το τσίπουρο. Αφού λοιπόν εξήγησε στον κ. Σόιμπλε περί τίνος πρόκειται, ο Γερμανός πείστηκε και αφού το απόλαυσε παραδέχθηκε πόσο ωραίο είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ