Μονο αγάπη χρειάζεται: Τρυφερή διαφήμιση αποστομώνει τους ομοφοβικούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Μονο αγάπη χρειάζεται: Τρυφερή διαφήμιση αποστομώνει τους ομοφοβικούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γροθιά στην ομοφοβία είναι η νέα διαφήμιση αμερικανικής εταιρείας δημητριακών που χρησιμοποιεί όλες τις προσβολές και τα κακεντρεχή σχόλια των χρηστών του διαδικτύου και τα μετατρέπει σε αγάπη.

Στις 10 Μαρτίου, η εταιρεία Honey Maid δημοσίευσε μία διαφήμιση για δημητριακά ολικής αλέσεως με τίτλο «This is Wholesome» στην οποία παρουσιάζονται πολλά διαφορετικά μοντέλα οικογενειών, ένα από τα οποία είναι και ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων που μεγαλώνουν παιδιά.

Το σημείο αυτό της διαφήμισης προκάλεσε πολλές και άσχημες αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι άρχισαν να αναρτούν υβριστικά και προσβλητικά tweets για τη διαφήμιση και τους ομοφυλόφιλους γενικότερα.

Τώρα η εταιρεία «απαντά» στα σχόλια τους, με μία νέα διαφήμιση που τους αποστομώνει. Με τη βοήθεια δύο καλλιτεχνών, τύπωσε όλα τα υβριστικά tweets τα τύλιξε και δημιούργησε τη λέξη «αγάπη».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι τύπωσαν και όλα τα θετικά τιτιβίσματα που επικροτούσαν τη διαφήμιση τους και ήταν τόσα πολλά που τελικά κάλυψαν τη λέξη και το χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Διαφήμιση ομοφοβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ