Σοκ στο Τέξας: Κρατούσαν το 5χρονο παιδί τους νηστικό κλειδωμένο κάτω από τη σκάλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στο Τέξας: Κρατούσαν το 5χρονο παιδί τους νηστικό κλειδωμένο κάτω από τη σκάλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ με την υπόθεση ενός ζευγαριού από το Τέξας που φαίνεται πώς κρατούσε τον 5χρονο γιο τους κλειδωμένο σε ένα ντουλάπι κάτω από τη σκάλα φορώντας μόνο μια πάνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας, το παιδί βρέθηκε σοβαρά υποσιτισμένο με εμφανή σημάδια κακοποίησης, στην κομητεία Χάρις στο Χιούστον.

Οταν έφτασε εκεί, η αστυνομία ανακάλυψε τον 24χρονο Μπραντλει Μπλέιμεγιερ να μαλώνει με τον 16χρονο θετό γιο του. Ο έφηβος είπε στις αρχές οι γονείς του κακοποιούσαν τον ετεροθαλή αδελφό του και τον είχαν κλειδωμένο σε ένα ντουλάπι.

Η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και βρήκε ένα μικρό δωμάτιο με μια κλειδαριά κάτω από τις σκάλες, αλλά η 33χρονη Τάμι Μπλέιμεγιερ, είχε φύγει από το σπίτι με το παιδί πριν από την άφιξη των αστυνομικών.

Εντοπίστηκε την Παρασκευή σε ένα μοτέλ στο Humble μέσω του κινητού τηλεφώνου της και το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας .

Το ζευγάρι συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την αστυνομία, η Υπηρεσία Παιδικής Προστασίας ( CPS ) ζητά την επιμέλεια του.

Σοκ στο Τέξας: Κρατούσαν το 5χρονο παιδί τους νηστικό κλειδωμένο κάτω από τη σκάλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδί γονείς Τέξας παιδική κακοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ