Παπανδρέου στην αντεπίθεση: Τη χώρα βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια - iefimerida.gr

Παπανδρέου στην αντεπίθεση: Τη χώρα βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πορεία της χώρας και τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας βλάπτουν όσοι παίζουν εξωθεσμικά παιχνίδια, απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου στους επικριτές του για τη δήλωση που έκανε σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και τη λειτουργία της κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού τονίζεται πως όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τον Γιώργο Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνεται, ό,τι είχε να πει, το είπε με την ανακοίνωση του γραφείου του, της 2ας Απριλίου 2014.

Νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδειξε να κάνει ούτε βήμα πίσω από τη δημόσια προτροπή του προς το ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση Σαμαρά. Εκλογές πάντα θα γίνονται, ήταν η απάντησή του κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και το κατά πόσο η χώρα αντέχει μια ακόμη πολιτική κρίση.

Η νέα παρέμβασή του έγινε στο περιθώριο του συνεδρίου της γνωστής δεξαμενής σκέψης CEPS με θέμα «Μετράει η Ευρώπη;» («Does Εurope Matter?»). «Εκλογικοί κύκλοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να κερδίζει πάντα, αν υπερασπιζόμαστε με θάρρος αυτό που πιστεύουμε», σχολίασε ο κ. Παπανδρέου, ενώ σε νέα ερώτηση Ελλήνων δημοσιογράφων για το αν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, αρκέστηκε να πει πως το μόνο θέλει είναι να βοηθήσει: «Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Θέλω να δω την Ελλάδα να πετυχαίνει», τόνισε, επιβεβαιώνοντας πώς ό,τι έχει πει για το θέμα Μπαλτάκου και την κυβέρνηση, ισχύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ