Παραλήρημα Κασιδιάρη: Ο Σαμαράς τηλεφώνησε σε δικαστικό, με τρισύλλαβο όνομα που τελειώνει σε -άκος - iefimerida.gr

Παραλήρημα Κασιδιάρη: Ο Σαμαράς τηλεφώνησε σε δικαστικό, με τρισύλλαβο όνομα που τελειώνει σε -άκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλίμα πολιτικής αποσταθεροποίησης επιχειρεί να προκαλέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αφήνοντας απίστευτα υπονοούμενα στην Βουλή, ακόμα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό.


«Καταγγέλλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση» ανέφερε, παίρνονας το λόγο στην ολομέλεια της Βουλής.
«Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια» φοβούμενος συνακροάσεις. Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων».
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε – άκος.


Είπε ότι «στην χώρα κυριαρχεί μια φασιστική κλίκα που έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Είναι η κλίκα Σαμαρά και έχουμε υλικό που το αποδεικνύει. Καταγγέλλω την δήθεν αντιπολίτευση της Αριστεράς. Δέν είναι δυνατόν να βγαίνει στέλεχος της και να λέει ότι δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά για όσα είδαμε» και πρόσθεσε:
«Καταγγέλλω τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αριστεράς που μετεβλήθησαν σε δεκανίκι του Σαμαρά».
Στο κλίμα των όσων παρανοϊκών ακούγονται το τελευταίο διάστημα είπε ότι « Η ΧΑ είναι η μόνη εγγύηση του πολιτεύματος και θα φροντίσουμε οι σκευωροί να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη» και προανήγγειλε πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής κατά των Α. Σαμαρά, Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδια για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος και της εσχάτης προδοσίας.
«Αφήστε τα περιττά λόγια για προ ημερησίας συζητήσεις. θα ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για προκαταρκτική επιτροπή. Θα ανοίξουν τα πάντα: τριψήφια τηλέφωνα του Σαμαρά του Αθανασίου και Δένδια. Όποιος δεν στηρίξει αυτή την προσπάθεια θα είναι συνένοχος στο έγκλημα ενάντια στο πολίτευμα των Ελλήνων».

Ο Παναγιώταρος θέλει να στείλει τους δικαστές φυλακή
Στο ίδιο παραληρηματικό κλίμα ο Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ARTtv, ζήτησε να κλείσει ο φάκελος της δίωξης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και να απελευθερωθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τις αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο.
«Ολοι οι δικαστές θα πάνε φυλακή, όσοι πρωτοστάτησαν στις διώξεις της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι υπόσχεση της ΧΑ. Ας βγάλουν στον αέρα τις κλήσεις που δέχτηκαν οι δικαστές από τους πολιτικούς. Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται» δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος και πρόσθεσε:
«Τι έκανε ο Μπαλτάκος σε ταβέρνες των βορείων προαστίων με τον Αθανασίου και δικαστικούς;»
Πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι οι βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα πήραν χρήματα. «Προσέγγισαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους έδωσαν λεφτά για να φύγουν από το κόμμα. Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος πήρε λεφτά» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ