Επέζησαν από ένα δυνητικά θανατηφόρο ατύχημα -Ο οδηγός παραβίασε τις μπάρες και το τρένο έπεσε στο όχημα με ορμή [βίντεο] - iefimerida.gr

Επέζησαν από ένα δυνητικά θανατηφόρο ατύχημα -Ο οδηγός παραβίασε τις μπάρες και το τρένο έπεσε στο όχημα με ορμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καθαρά ένα μαύρο, μεγάλου κυβισμού, όχημα να διασχίζει έναν κεντρικό δρόμο του Χιούστον στο Τέξας των ΗΠΑ.

Ο δρόμος διασταυρώνεται με γραμμές του τρένου και όταν οι μπάρες κατεβαίνουν, προκειμένου να διακοπεί η ροή της κίνησης, για τη διέλευση του συρμού, ο οδηγός όχι μόνο δεν επιβραδύνει, αλλά επιταχύνει και επιχειρεί να περάσει τις μπάρες.

Ωστόσο, το τρένο πέφτει επάνω στο όχημα με ορμή και όπως αναφέρουν ξένα μέσα, εντός του ΙΧ βρίσκονταν και δυο παιδιά. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Τέξας παραβίαση τρένο Χιούστον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ