Η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα μαθαίνει στην κόρη της να λέει «όχι» σε αγνώστους -Σαρώνει με 9 εκατ. views [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα μαθαίνει στην κόρη της να λέει «όχι» σε αγνώστους -Σαρώνει με 9 εκατ. views [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύσκολο το έργο μιας μητέρας. Ειδικά όταν καλείται από την προστατευτική της φύση, να διδάξει στο τέκνο της ένα πολύτιμο μάθημα ζωής.

Η συγκεκριμένη μητέρα του παρακάτω ξεκαρδιστικού βίντεο, είναι από την Κορέα και ήδη έχει γίνει η απόλυτη επιτυχία, χάρη στα 9 περίπου εκατομμύρια views στο youtube.

Η μητέρα επιχειρεί να μάθει στην ανήλικη κόρη της πώς να λέει «όχι» σε ξένους. Το εξαιρετικά χαρούμενο κορίτσι, Ye Bin, θα πρέπει να προπονηθεί αρκετά πριν μάθει να λέει πάντα «όχι» σε έναν ξενο άνθρωπο.

-Αν ένας άγνωστος σου λέει να πάτε να φάτε ένα μπισκότο, εσύ απαντάς...

-Μου αρέσει αυτό.

-Αν ίδιος πει: «Ας πάμε να φάμε παγωτό», εσύ λες ... ».

-Καλό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ youtube Βίντεο Κορέα μητέρα μάθημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ