Ηρωας και στην πραγματική ζωή: Πως διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να σώσει 30 άτομα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηρωας και στην πραγματική ζωή: Πως διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να σώσει 30 άτομα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μία φόρεσε την ειδική στολή του πυροσβέστη και από την άλλη την χαρακτηριστική ενδυμασία του γιατρού. Από τα χέρια του πέρασαν και περνούν χιλιάδες άτομα, τα οποία κατάφερε να σώσει την τελευταία στην κυριολεξία ζωή. Μήπως, όμως, οι ρόλοι που υποδύθηκε ως ηθοποιός στην τηλεόραση τον επηρέασαν και στη ζωή του; Ο λόγος για τον διάσημο 35χρονο ηθοποιό Jesse Spencer, ο οποίος έγινε στην πραγματικότητα για μία μέρα ήρωας; Και πως το κατάφερε; Εσωσε 30 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί μαζί με τον ίδιο μέσα σε ένα ασανσέρ.

Ηρωας και στην πραγματική ζωή: Πως διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να σώσει 30 άτομα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη Daily Mail σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Σικάγο. Οταν το ασανσέρ σταμάτησε να λειτουργεί ο εντυπωσιακός ηθοποιός κατάφερε να ηρεμήσει τα άτομα που βρίσκονται εγκλωβισμένα. Στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει τηλέφωνο στις Αρχές, ωστόσο, το κινητό δεν είχε σήμα. Προσεχτικά κατάφερε μαζί με άλλους να ανοίξει τις πόρτες του ανελκυστήρα και να βγάλει έξω το χέρι του κρατώντας το κινητό προκειμένου να λάβει σήμα. Και έτσι έγινε.

Ηρωας και στην πραγματική ζωή: Πως διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ κατάφερε να σώσει 30 άτομα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Jesse Spencer κατάφερε τελικά να καλέσει την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν τα άτομα που ήταν μέσα αλλά και τον ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ