«Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ δεν κάνουν λευκή απεργία» - iefimerida.gr

«Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ δεν κάνουν λευκή απεργία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών κ. Φρόσω Σταυράκη, δήλωσε πως «οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ δεν κάνουν λευκή απεργία γιατί το έργο που πρέπει να φέρουν εις πέρας είναι τεράστιο και οι ίδιοι βρίσκονται σε καθεστώς εντατικής εργασίας».

Σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστήριξε ότι "τα χρέη των φορολογούμενων είναι βεβαιωμένα και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή τους επιβαρύνεται με επιπλέον προσαυξήσεις".

Όπως επισημαίνει η ίδια οι εργαζόμενοι στις Εφορίες θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούν τους φορολογούμενους και να εισπράττουν τους φόρους προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους.

Ωστόσο η κ. Σταυράκη υπενθυμίζει ότι και οι εργαζόμενοι στις εφορίες διαμαρτύρονται και αυτοί για τις περικοπές στις αποδοχές τους και γι αυτο τον λογο έχουν προκηρύξει διήμερη απεργία στις 23 και 24 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ