Η καλλιτέχνης που βγάζει μπαλτά, καθαρίζει κρεμμύδια και στολίζει κέικ με σοκολάτα σε ένα γεμάτο με κόσμο τρένο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η καλλιτέχνης που βγάζει μπαλτά, καθαρίζει κρεμμύδια και στολίζει κέικ με σοκολάτα σε ένα γεμάτο με κόσμο τρένο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Bettina Banayan είναι μια Αμερικανίδα καλλιτέχνης που όπως κάθε συνάδελφός της, έτσι και εκείνη, θέλει να κάνει τη διαφορά.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα συχνάζει στο μετρό της πόλης της όπου συχνά πυκνά επιδίδεται σε ορισμένες ανορθόδοξες παραστάσεις: παλαιότερα είχε βγάλει έναν μπαλτά και καθάριζε κρεμμύδια! Ενα βίντεο με χιλιάδες προβολές (τουλάχιστον 337.000).

Η γλυκιά κοπέλα με τα μαύρα μακριά μαλλιά, έκανε πάλι την εμφάνισή της στους συρμούς του μετρό, έτοιμη να σοκάρει ξανά. Κάθισε σε μια θέση, έβαλε στα πόδια της ένα ξύλο κοπής, πήρε μια τούρτα, έβγαλε από τη τσάντα της ένα μπολ με κρέμα και άρχισε να τη στολίζει.

Ακολούθως άρχισε να σερβίρει τους έκπληκτους επιβάτες, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο, έλαβε εκτός από κολακευτικά σχόλια και αρνητικά.

«Θέλω να είμαι και να φαίνομαι αξιόπιστη και αποδεκτή. Δεν είμαι επικίνδυνη... Κανείς δεν μου είπε τίποτα για τον μπαλτά που κρατούσα που ήταν κάτι επικίνδυνο» λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Τέχνη μετρό Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ