Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 3 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για να επικοινωνήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας εσείς οι Κριοί και να έρθετε πιο κοντά σε φίλους, οι οποίοι σας αγαπούν. Ακόμη, μπορείτε να κάνετε μια συμφωνία η οποία έχει σχέση με την εργασία σας ή γενικότερα μια συμφωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, η οποία θα είναι πολύ σταθερή και μακροχρόνια. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Απριλίου, δημιουργεί εντάσεις και σημαντικές διενέξεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 17-19 Απριλίου, οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές. Βασιστείτε σε φίλους σημαντικούς, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Ταύρος

Ταύροι μου, για σας τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά σήμερα. Ίσως πρέπει να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις σας, προσέχοντας όμως να μην κάνετε λάθη. Οι φίλοι είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί προς εσάς. Βασιστείτε στην βοήθειά τους για θέματα που ενδεχομένως έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Δίας ευνοεί τις απόψεις σας πάνω σε οικονομικά θέματα, ενώ σε αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικότερα, υπάρχει άγχος για την οικογένεια αλλά και για την επαγγελματική σας ζωή, όπως και αν είναι αυτή την στιγμή τα πράγματα. Η υγεία και η εργασία σας απαιτούν σοβαρότητα και σύνεση. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου δείξτε προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι πιθανό να προβληματιστείτε πάνω σε αυτές. Οι Ταύροι του Απριλίου μπορείτε να περιμένετε πολλά και σημαντικά πράγματα, ιδιαίτερα από την ερχόμενη εβδομάδα. Δημιουργούνται νέα δεδομένα, τα οποία ίσως είχατε ονειρευτεί και τώρα όντως πραγματοποιούνται.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, για σας είναι πολύ καλή η σημερινή ημέρα. Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου δείχνει ότι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν συμφωνίες και συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις ρυθμίζονται, ενώ θέματα σχετικά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως σας φορτίσουν. Προσέχετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες ευνοείται για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν νέο δρόμο τώρα, ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Για σας των τελευταίων τελευταίων ημερών του ζωδίου σας μια είδηση, μια συνάντηση, μια επαφή θα είναι ιδανική.

Καρκίνος

Πολύ θετική είναι η σημερινή ημέρα, για να συζητήσετε σοβαρές υποθέσεις, που θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια, ειδικά εσείς οι Καρκίνοι που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών είστε σε μια πολύ καλή φάση, μπορείτε να περιμένετε πολύ σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή ενδεχομένως να σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για να φέρετε τα θέματά σας στο σημείο που εσείς θέλετε. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και θέματα της ακίνητης περιουσίας σας απασχολούν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουλίου. Να θυμάστε ότι, μεταφέροντας στην οικογένειά σας θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά σας, ίσως ενοχλήσετε κάποια μέλη της.

Λέων

Λέοντές μου, σήμερα είναι μια δύσκολη, πιεστική μέρα. Υπάρχουν νέα δεδομένα, νέοι δρόμοι ανοίγονται, χωρίς όμως να λείπουν τα εμπόδια. Ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε σήμερα να πραγματοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο και να έχει διάρκεια στον χρόνο. Θυμηθείτε ότι οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, αρκεί να μην αναμιχθούν με τα οικονομικά σας. Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτόν τον καιρό και αυτό σας φορτίζει. Κάποιο εμπόδιο από τον χώρο της εργασίας σας ίσως παρουσιαστεί σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Είναι επίσης ιδανική μέρα για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για τα θέματα που σας απασχολούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν και να σας φορτίζουν. Αποφύγετε σήμερα τις επενδύσεις. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές, ενώ αυτή την περίοδο θα έχετε την βοήθεια φίλων ή συγγενών. Αργά και σταθερά τα σχέδιά σας προχωρούν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να σταθεροποιήσετε ένα θέμα εργασίας, το οποίο προκύπτει. Για σας ωστόσο που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δεν φαίνεται να παίρνουν το δρόμο που θέλετε. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σας φορτίζουν, ενώ οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδίως εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Ο Άρης δημιουργεί αρκετές εντάσεις. Αλλαγές πολλές θα μπορούσαν να υπάρξουν τόσο σε οικογενειακά όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Διατηρήστε, λοιπόν, χαμηλούς τόνους και μην δημιουργείτε εντάσεις, ώστε να αποφύγετε τυχόν αναταραχές. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική περίοδο. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι πολύ καλή. Έτσι, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς των πρώτων ημερών η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή, όπως και οι σχέσεις σας με τα παιδιά. Τώρα σταθεροποιούνται σημαντικά θέματά σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποια προβλήματα αυτόν τον καιρό, τα οποία θα πρέπει να επιλύσετε. Τα συμβόλαια, οι συμφωνίες, τα ταξίδια μπορεί τώρα να καθυστερούν, όμως τελικά θα πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε σημαντικά θέματα εργασίας ή υγείας.

Τοξότης

Πολλά απρόβλεπτα γεγονότα συμβαίνουν τώρα και πολύ σημαντικές αλλαγές για σας τους Τοξότες. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις φαίνεται να μην είναι όπως ακριβώς εσείς θα θέλατε. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε. Ίσως ζείτε μια κατάσταση, η οποία είναι κάπως ουτοπιστική. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε σήμερα να συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, προσέχοντας όμως κάποιες αλλαγές. Ακόμη, εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 17 Δεκεμβρίου θα έχετε γλυκές συναντήσεις και σημαντικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου δεν λείπουν κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, όμως ίσως δεχθείτε την βοήθεια φίλων και συγγενών. Ό Άρης δημιουργεί ατελείωτες εντάσεις για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιανουαρίου. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν την επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή. Ίσως να έχουν μεγάλη διάρκεια και σας δημιουργήσουν πονοκεφάλους. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε, όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ίσως είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, όμως οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για σας. Κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας απασχολούν, συγγενείς ή φίλοι, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί αρχές Φεβρουαρίου. Ένα θέμα εργασίας θα μπορούσε να πάρει απρόοπτη τροπή τώρα. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών προσέχετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο. Ο Κρόνος επιμένει να σας θυμίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να βγείτε από το αδιέξοδο. Τα ταξίδια, οι επαφές αναβάλλονται, αλλά δεν ματαιώνονται.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Τα καλύτερα έρχονται. Μάλιστα να περιμένετε ότι θα έρθουν σχεδόν ιδανικά πράγματα. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μία συνεργασία σας. Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για κάτι τέτοιο. Αν είστε σπουδαστές, βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο. Ωστόσο, ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, όπως και θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο. Η συναισθηματική σας ζωή έχει να σας πει πολλά, έστω και αν ακόμη δεν κινείται με τον τρόπο που θέλετε. Σήμερα η μέρα είναι ακατάλληλη για να εμπλέξετε φίλους με τα οικονομικά σας. Όμως γενικά βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο. Φροντίστε να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ