Ψάχνετε δουλειά; Καθαρίστε τις αναρτήσεις σας στο διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ψάχνετε δουλειά; Καθαρίστε τις αναρτήσεις σας στο διαδίκτυο [εικόνα]

Ψάχνετε δουλειά; Καθαρίστε τις αναρτήσεις σας στο διαδίκτυο [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διαδίκτυο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αμέτρητες πληροφορίες που σχεδόν δε φαντάζεστε. Ετσι σε περίπτωση που αναζητάτε δουλειά είναι σημαντικό να φροντίσετε το προφίλ που εμφανίζετε στο διαδίκτυο να είναι τουλάχιστον επαγγελματικό.

Η εταιρεία Carreer Savvy δημιούργησε ένα έξυπνο infographic στο οποίο μας λέει τι να κάνουμε, έτσι ώστε η διαδικτυακή παρουσία μας να μην σταθεί εμπόδιο στην καριέρα μας.

Καθώς όλο και περισσότεροι υποψήφιοι εργοδότες κάνουν αναζητήσεις στο Google για τους αιτούντες εργασία, είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας δεν αμαυρώνεται από τις αναρτήσεις σας.

Μερικές συμβουλές περιλαμβάνουν το να googlαρετε το όνομα σας για να δείτε τι εμφανίζει και να απαλλαγείτε από τυχόν άσχημες ή ανατριχιαστικές εικόνες. Επίσης οι θολές pixelιασμένες εικόνες είναι και αυτές μειονέκτημα, δεδομένου ότι φαίνονται αντιεπαγγελματικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media δουλειά infographic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ