Χρυσοχοΐδης: Το ΠΑΣΟΚ αυτοκαταστρέφεται με επιμέλεια - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Το ΠΑΣΟΚ αυτοκαταστρέφεται με επιμέλεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόσο τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τις πρόσφατες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «κομματική ανευθυνότητα».


«Ζούμε ημέρες κομματικής ανευθυνότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρεί τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ αυτοκαταστρέφεται με επιμέλεια. Οι πολίτες χάνουν και στη μια και στην άλλη περίπτωση» αναφέρει στη δήλωσή του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Κεφαλονιά όπου βρίσκεται για να επιτηρήσει την ολοκλήρωση της συντήρησης των έργων.
Με τη φράση αυτή ο υπουργός Υποδομών ασκεί εμμέσως σκληρή κριτική τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος προκάλεσε σεισμό στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση, ψηφίζοντας όχι στο πολυνομοσχέδιο και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος σήκωσε το γάντι και έδωσε συνέχεια στην ρήξη με τον πρώην πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «ντροπή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ