Τον δικό του, ιδανικό, γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας αποκαλύπτει ο Ρενάτο Μεκόλι, ο Ιταλός σεφ του ιστορικού Βασίλαινα, όπου κάποτε έτρωγε ο Τσόρτσιλ, η Σοφία Λόρεν και ο Τάιρον Πάουερ.
Οπως ανέφερε ο Ρενάτο Μέκολι, μιλώντας στο Popaganda.gr, το καλύτερο σουβλάκι της πόλης σερβίρεται στο Ζυγό στον Πειραιά. Ο λόγος; Τα ντόπια κρέατα, παραγωγής του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ενώ για... κρεατοφαγίες προτείνει τον Κρητικό γιατί όπως λέει το κρέας εκεί είναι πάντα σωστά ψημένο και εξαιρετικά νόστιμο. Οσο για τα ψάρια; Παπαϊώαννου στο Μικρολίμανο, λέει ο Ιταλός σεφ.
Δείτε όλα τα αγαπημένα εστιατόρια και ταβέρνες του Ρενάτο Μέκολι στην Αθήνα, αλλά και πού ακριβώς θα τα βρείτε στο Popaganda.gr.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο