Ο Σουμάχερ σκέπτεται την οριστική εγκατάλειψη - iefimerida.gr

Ο Σουμάχερ σκέπτεται την οριστική εγκατάλειψη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 42 του χρόνια πλέον ένας από τους καλύτερους πιλότους της Formula 1 ο Μίκαελ Σουμάχερ σκέφτεται να μην ενεργοποιήσει την επιλογή που του δίνει το συμβόλαιό του με την ομάδα Mercedes για έναν ακόμη χρόνο παρουσίας σε αγώνες.
"Ηρθα στη Mercedes για μία συγκεκριμένη δουλειά: Οχι για να κερδίζω με οποιοδήποτε κόστος αλλά για να την αναμορφώσω και να τη διατηρήσω", ανέφερε αρχικά ο Γερμανός πιλότος μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα "Corriere Dello Sport".

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά, το αυτοκίνητο είναι στον δεύτερο χρόνο του και πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, όμως η ομάδα θα αναπτυχθεί. Δέχομαι πως σε κάποια θέματα, που καθυστερεί η πρόοδος φταίω και εγώ. Η αλήθεια είναι πως δεν πιέζω πολύ τον εαυτό μου. Χρησιμοποιώ την πείρα μου ώστε να συγκεντρώνομαι όταν το κρίνω απαραίτητο, όμως δεν ξέρω αν αυτή η νοοτροπία είναι η σωστή για την ομάδα αυτή τη στιγμή", επισήμανε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αναφερόμενος τέλος στο αν θα θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ή θα συνεχίσει το 2012, είπε: "Σύντομα θα αξιολογήσω αν πρέπει να συνεχίσω ή αν πρέπει να σταματήσω τους αγώνες".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ F1 αποχώρηση Μίκαελ Σουμάχερ Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ