Εκλεψαν προσωπικά αντικείμενα της Εϊμι Γουάινχάουζ - iefimerida.gr

Εκλεψαν προσωπικά αντικείμενα της Εϊμι Γουάινχάουζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπικά αντικείμενα της Εϊμι Γουάινχάουζ έκαναν φτερά από το σπίτι της στο Λονδίνο, λίγες ημέρες μετά το θάνατό της, όπως αποκαλύφθηκε χθες.
Ο πατέρας της πρόωρα χαμένης τραγουδίστρια, Μιτς, εκτιμά ότι κάποιος γνωστός της πήρε αντίγραφα από ανέκδοτες ηχογραφήσεις και ακυκλοφόρητα κομμάτια, επιστολές και βιβλία με στίχους. Ο 60χρονος υποσχέθηκε να ανακαλύψει τους ενόχους όταν επιστρέψει από τις διακοπές που κάνει για να επανακτήσει την ηρεμία του από την απώλεια.

Περίπου 20 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας, των φίλων, της προσωπικής ασφάλειας και της αστυνομίας βρέθηκαν στο σπίτι όταν πέθανε η Εϊμι.
Στα απωλεσθέντα συμπεριλαμβάνονται επίσης μία από τις αγαπημένες της κιθάρες και στίχοι που έχουν γραφτεί για το τρίτο της άλμπουμ.

Ένα μέλος του στενού κύκλου της τραγουδίστριας δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι αυτό που συνέβη είναι αποκρουστικό. Η οικογένεια και η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας δεν πρόκειται να συζητήσουν για τους επόμενους μήνες τι θα γίνει με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια. Γιαυτό και πρέπει να ανακαλυφθούν οι ένοχοι γρήγορα.

Πάντως ο πατέρας της Γουαϊχάουζ είναι πρόθυμος, όπως διαρρέεται, να δώσει μια ευκαιρία σε όποιον έκλεψε τα αντικείμενα αυτά να τα επιστρέψει χωρίς καμία άλλη συνέπεια, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες συνέπειες στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: The Sun

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ