Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα κατά Γουίλιαμ-Μίντλετον -Η απίστευτη γκάφα των Νεοζηλανδών - iefimerida.gr

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα κατά Γουίλιαμ-Μίντλετον -Η απίστευτη γκάφα των Νεοζηλανδών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των Βρετανικών Αρχών, αλλά και φόβους για την ασφάλεια βρετανικού πριγκιπικού ζευγαριού, έχει προκαλέσει η ανεξήγητη κίνηση του εκπροσώπου της βασίλισσας της Νέας Ζηλανδίας, της χώρας δηλαδή που θα επισκεφθούν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και των οκτώ μηνών γιο τους την επόμενη εβδομάδα, να δημοσιεύσει στο Twitter το ακριβές πρόγραμμα του ζευγαριού και να κάνει και... προτάσεις για τα μέρη, που είναι ευκολότερο να τους συναντήσει κανείς.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η Νέα Ζηλανδία για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, τίθενται πλέον υπό έλεγχο. Ο Σερ Τζέρι Ματπάρ, ο εκπρόσωπος της βασίλισσας της Νέας Ζηλανδίας δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του ζευγαριού, χάρτες με προτεινόμενες διαδρομές και λεπτομέρειες για το ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες για κάποιον που θέλει να δει το ζευγάρι. Μάλιστα, από κάτω από τα tweets αυτά, άλλοι χρήστες του Twitter ανάρτησαν έξτρα πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν όποιον θέλει να δει το ζευγάρι ή... να του κάνει κακό.

Ο πρώην επικεφαλής της μητροπολιτικής αστυνομικός και επικεφαλής της βασιλικής ασφάλειας τόνισε ότι οι λεπτομέρειες αυτές, που δημοσιεύτηκαν στο Twitter, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ζευγαριού, καθώς μπορούν να γίνουν στόχος τρομοκρατών ή φανατικών οπαδών.

«Είμαι εκνευρισμένος με την ηλιθιότητα του ηλίθιου που δημοσίευσε εκ των προτέρων την ακριβή διαδρομή που θα ακολουθήσει το πριγκιπικό ζεύγος» τόνισε και πρόσθεσε «είναι απίστευτο το πώς έκανε κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ