Η 12χρονη που κάνει κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κοκκινίζει -Ολοι ζηλεύουν τα κόλπα της με την μπάλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η 12χρονη που κάνει κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κοκκινίζει -Ολοι ζηλεύουν τα κόλπα της με την μπάλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κούκλες είναι βαρετές. Αυτό το 12χρονο κορίτσι αποζητούσε άλλες προκλήσεις μεγαλώνοντας. Εξελίχθηκε λοιπόν σε μία... μάγισσα της μπάλας, αφού τα ζογκλερικά κόλπα της θα έκαναν ακόμη και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να κοκκινίσουν.

Είναι η Κέιτλιν Πένερ, το κορίτσι που πηγαίνει παντού με την μπάλα της. Και αυτή δεν πέφτει ποτέ κάτω! Στα 10 της χρόνια η Κέιτλιν πέτυχε το ρεκόρ της, με 5.000 «χτυπήματα» της μπάλας χωρίς αυτή να ακουμπήσει το έδαφος, κάτι που της πήρε περίπου 50 λεπτά, σύμφωνα με το KPTV.

Το παιχνίδι έγινε γρήγορα βαρετό, όμως, οπότε άρχισε να παίρνει μέρος στις προκλήσεις που βάζει στο YouTube η Γέιλ Αβερμπουκ, παίκτρια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Με αυτά που δείχνει λοιπόν η 12χρονη, γρήγορα θα πραγματοποιήσει το όνειρό της, που είναι να γίνει μέλος της συγκεκριμένης ομάδας.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο πατέρος της στο διαδίκτυο, η Κέτλιν κάνει βόλτα στο Πόρτλαντ παίζοντας με την μπάλα. Σε αυτό περνά από γέφυρες, παιδικές χαρές, κάνει ακόμη και κουτσό, χωρίς να σταματά τα κόλπα της! «Εχει πλάκα και με βοηθά να ξεχνιέμαι από άλλα πράγματα» εξηγεί η μικρή που υπόσχεται πως σύντομα θα δείξει κι άλλα τρικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ