Το... αμαρτωλό μπικίνι της Nina Agdal -Ο άγγελος από τη Δανία προωθεί το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το... αμαρτωλό μπικίνι της Nina Agdal -Ο άγγελος από τη Δανία προωθεί το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Nina Agdal, το σουπερ μόντελ από τη Δανία, είναι πολύ νέα για να αποκατασταθεί, όπως δηλώνει. Προς το παρόν, η 22χρονη καλλονή προπονείται για να είναι πάντα σε φόρμα, προκειμένου να τονώσει το γραμμωμένο της σώμα. Αλλωστε με αυτό θα αναδείξει, με τον καλύτερο τρόπο, τα μαγιό της εταιρείας «Ocean Pacific» τα οποία προωθεί.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης για τη νέα καμπάνια, το μοντέλο χρειάστηκε τις επαγγελματικές οδηγίες του παίκτη του μπάσκετ Chandler Parsons, με τον οποίο δοκίμασε τις ικανότητές της στην καλαθοσφαίριση.

Ο «άγγελος» της Victoria's Secret έκλεψε, φυσικά, την παράσταση και εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με τις τέλειες αναλογίες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο καμπάνια Δανία μπικίνι Nina Adgal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ