Παρέα με τον Dr Spock στην Ιορδανία - iefimerida.gr

Παρέα με τον Dr Spock στην Ιορδανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφανώς υπάρχουν φανατικοί φίλοι του Star Trek σε όλα τα μέρη του κόσμου, κάτι που το επιβεβαιώνει είναι η επικείμενη κατασκευή θεματικού πάρκου Star Trek στην Aqaba της Ιορδανίας. Το πάρκο αναμένεται να ανοίξει το 2014, και θα είναι μέρος του Astrarium της Ερυθράς θάλασσας με μέγεθος 184 εκτάρια.

Ως φαίνεται, ο βασιλιάς της Ιορδανία Abdullah II, είναι τεράστιος οπαδός του Star Trek, μάλιστα είχε συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς Star Trek Voyager όταν ήταν έφηβος. Σύμφωνα με εφημερίδα της περιοχής, ο βασιλιάς θα επενδύσει περίπου $1.5 δισεκατομμύρια στο εγχείρημα. Το πάρκο θα έχει μία σειρά από ξενοδοχεία με διαφορετικά θέματα, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα εκθέματα για τους επισκέπτες.

Εκτός του θεματικού πάρκου Star Trek, to Astrarium θα έχει και θέματα που σχετίζονται με τον πραγματικό κόσμο, θα έχει π.χ. περίπτερο όπου επιχειρήσεις, φοιτητές, και άλλοι, μπορούν να μάθουν για αιολική, ηλιακή ενέργεια και για ανακύκλωση βρόχινου νερού. Το πάρκο θα είναι υπό την αιγίδα του CBS Consumer Products (κατόχου των δικαιωμάτων του Star Trek), άρα θα είναι καθόλα επίσημο.

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ