Θεοδωράκης: Οταν γίνω 60 ετών θα εγκαταλείψω την πολιτική [εικόνες &βίντεο] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Οταν γίνω 60 ετών θα εγκαταλείψω την πολιτική [εικόνες &βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συνεχίζει με το «Ποτάμι» την περιοδεία του ανά την Ελλάδα για να αναλύσεις τις απόψεις και θέσεις του κόμματος.Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλώντας στους συγκεντρωμένους τόνισε ότι «Χρειαζόμαστε ρεαλιστικές και ταυτόχρονα επαναστατικές λύσεις. Πρέπει με όση σοφία διαθέτει η κοινωνία η οποία έχει βγάλει τα συμπεράσματα της, το αποτέλεσμα να είναι ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης» ενώ τόνισε ότι το «Ποτάμι» έχει ξεκάθαρες θέσεις και καλεί τους πολίτες να διαμορφώσουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Αναφορικά με τις Ευρωεκλογές σημείωσε ότι «Εχουμε ένα πλήρες Ευρωπαϊκο Πρόγραμμα και θα ήταν ενδιαφέρον κάποιο από τα άλλα κόμματα, τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας να είχε και αυτό ένα ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα», ενώ, αναφορικά με τα εθνικά ζητήματα παραδέχθηκε ότι το κόμμα δεν έχει ακόμη ξεκάθαρη στάση επισημαίνοντας «Μετά τις Ευρωεκλογές θα έχουμε τις θέσεις και τις απαντήσεις που αφρούν στα Εθνικά ζητήματα».

Ερωτηθείς από πολίτη εάν δεσμεύεται πως δεν θα αλλάξει το στυλ και το χαρακτήρα του απάντησε με στυλ λέγοντας «Εχω σκοπό να μείνω στην πολιτική 8 χρόνια, μέχρι να γίνω 60 ετών. Εγώ είμαι αυτό που είμαι είναι πολύ αργά να αλλάξω. Είναι δύσκολο».

Θεοδωράκης: Οταν γίνω 60 ετών θα εγκαταλείψω την πολιτική [εικόνες &βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θεοδωράκης: Οταν γίνω 60 ετών θα εγκαταλείψω την πολιτική [εικόνες &βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες Eurokinissi

Βίντεο patratora

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ