Ενας τρελός καβαλάρης -Οδηγεί μοτοσυκλέτα χωρίς χέρια, πόδια και... γυρισμένος ανάποδα [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας τρελός καβαλάρης -Οδηγεί μοτοσυκλέτα χωρίς χέρια, πόδια και... γυρισμένος ανάποδα [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς έχει καταφέρει ένας οδηγός μοτοσυκλέτας να κινητοποιήσει τις Αρχές στην Κίνα; Οδηγώντας γυρισμένο το κορμί του ανάποδα, χωρίς να χρησιμοποιεί χέρια και πόδια. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα πως καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να στέκεται πάνω σε δύο ρόδες και να κυκλοφορεί ακόμα και στους αυτοκινητόδρομους...

Σύμφωνα με την Daily Mail οι Αρχές στην Κίνα γνωρίζουν για την επικίνδυνη οδήγηση του τολμηρού άνδρα και πως αποτρέπουν τους πολίτες να τον μιμηθούν. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εδώ και καιρό διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει ελεύθερος και αλωνίζει στους δρόμους.

Στο βίντεο, όπου κάνει το γύρο του Διαδικτύου ο νεαρός άνδρας κινείται σε έναν αυτοκινητόδρομο, καθισμένος στο πίσω μέρος της σέλας και κοιτώντας προς τα πίσω. Το βίντεο γυρίστηκε από επιβάτη ιδιωτικής χρήσεως αυτοκινήτου, στην πόλη Yul Feng στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν της Κίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Κίνα οδηγός μοτοσυκλέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ