Ο Πούτιν φτιάχνει ρωσικό υπουργείο για την Κριμαία -Ψάχνει επενδυτές, έταξε αυξήσεις και μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Ο Πούτιν φτιάχνει ρωσικό υπουργείο για την Κριμαία -Ψάχνει επενδυτές, έταξε αυξήσεις και μεταρρυθμίσεις

Ο Πούτιν φτιάχνει ρωσικό υπουργείο για την Κριμαία -Ψάχνει επενδυτές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδική οικονομική ζώνη θα αποτελεί πλέον η Κριμαία για τη Ρωσία, που ήδη αναζητά επενδυτές για την περιοχή. Μάλιστα, το Κρεμλίνο απέκτησε ένα ακόμη υπουργείο, που αφορά τα ζητήματα της χερσονήσου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήδη υπέγραψε την απόφαση για τη δημιουργία του εν λόγω υπουργείου, το οποίο εμπιστεύτηκε στον Ολεγκ Σαβέλιεφ, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κατά την επίσκεψή του στην Κριμαία, η περιοχή θα γίνει ειδική οικονομική ζώνη με κίνητρα για επιχειρηματίες ώστε να επενδύσουν στη χερσόνησο. Ακόμη, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας υποσχέθηκε στους κατοίκους μεταρρυθμίσεις για την Παιδεία και την Υγεία.

Κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομείο, δήλωσε ότι θα γίνουν αυξήσεις στις συντάξεις και τους μισθούς του Δημοσίου τομέα, ενώ υποσχέθηκε πως το εκπαιδευτικό σύστημα θα αλλάξει προς τα ρωσικά πρότυπα, όπως και ο τομέας της κοινωνικής ασφάλισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ