Ηλίας Βλαχάκης: Ενας αρχιτέκτονας και πρώην ιστιοπλόος στη μάχη για το δήμο Αθηναίων - iefimerida.gr

Ηλίας Βλαχάκης: Ενας αρχιτέκτονας και πρώην ιστιοπλόος στη μάχη για το δήμο Αθηναίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Βλαχάκης, αρχιτέκτονας, έμπορος και πρώην ιστιοπλόος, μετά από χρόνια δραστηριότητας στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, αποφάσισε να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα κοινά και να αναζητήσει την τύχη του στις δημοτικής εκλογές του 2014. Ο Ηλίας Βλαχάκης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη.

Ο Ηλίας Βλαχάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1975 και σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Ε.Μ.Π. Επί 20 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοϊας και κατέκτησε πολλές διεθνείς διακρίσεις. Από το 1984 ασχολείται με το εμπόριο, ενώ το 1989 άνοιξε κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι και ίδρυσε δύο εταιρείες χονδρικού εμπορίου ρούχων και ειδών γραφικής ύλης. Από το 1991 έως το 2003 ήταν Γενικός Γραμματέας του Ναυταθλητικού Ομίλου Αθηνών (Ν.Ο.Α.).

Την περίοδο 2001 - 2004 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.), υπεύθυνος για τις Επιτροπές διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο άθλημα της Ιστιοπλοϊας και σύνδεσμος της Ε.Ι.Ο. με την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ISAF).

Από τον Ιούνιο του 2005 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Ε.Σ.Α.) και από τον Δεκέμβριο του 2011 Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Είναι παντρεμένος, έχει έναν γιο και ζει στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ