Γιορτάζοντας την Ανοιξη σε όλο τον κόσμο: Αυτά είναι τα καλύτερα φεστιβάλ του Απρίλη - iefimerida.gr

Γιορτάζοντας την Ανοιξη σε όλο τον κόσμο: Αυτά είναι τα καλύτερα φεστιβάλ του Απρίλη

Γιορτάζοντας την Ανοιξη σε όλο τον κόσμο: Αυτά είναι τα καλύτερα φεστιβάλ του Απ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σχεδιάζετε να πάτε διακοπές εκτός Ελλάδος μέσα στον Απρίλη, τότε φροντίστε οι ημερομηνίες να συμπίπτουν με τα φαντασμαγορικά φεστιβάλ που γίνονται αυτό το μήνα σε όλο τον κόσμο.

Από τη Σεούλ μέχρι το Μεξικό, οι δρόμοι γεμίζουν φως και χρώματα γιορτάζοντας τον δεύτερο μήνα της Ανοιξης. Τα καλύτερα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε φέτος τον Απρίλη είναι:

Σεούλ – Lotus Latern Festival (25-27 Απριλίου)
Ετήσιο αφιέρωμα για τον εορτασμό της γέννησης του Βούδα. Η τριήμερη γιορτή περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική, χορό, άφθονο δωρεάν φαγητό και κορυφώνεται με μια τεράστια παρέλαση μέσα από την καρδιά της πρωτεύουσας της Νότιας Κορέας.

Ολλανδία - Tulpenfestival ( 16 Απρίληυ - 4 Μάη)
Κάθε χρόνο , χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν στη γιορτή της τουλίπας για να δουν και να θαυμάσουν τα πολύχρωμα λιβάδια.

Αλμπουκερκη, Νέο Μεξικό – Συνάντηση των Εθνών (24 – 26 Απρίλη)
Χιλιάδες αυτόχθονες χορευτές, ντράμερ και τραγουδιστές , καλλιτέχνες, χειροτέχνες και έμποροι που αντιπροσωπεύουν πάνω από 500 φυλές θα συναντηθούν στην περιοχή για ένα μοναδικό φολκλορικό σόου.

Θουριγγία, Γερμανία - Φεστιβάλ Μπαχ (11 Απρίλη – 4 Μαΐου)
Ακούστε τη μουσική του Μπαχ στην πόλη όπου έζησε και δημιούργησε. Το ετήσιο μουσικό αφιέρωμα, διαθέτει δεκάδες συναυλίες που πραγματοποιούνται σε χώρους που σχετίζονται με τη ζωή του συνθέτη.

Αντίγκουα, Γουατεμάλα – Semana Santa (6 – 13 Απριλίου)
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος χριστιανός να εκτιμήσει την εντυπωσιακή πασχαλινή γιορτή που μετατρέπει αυτή την αποικιακή πόλη σε ένα έργο τέχνης.

Ασβιλ, Βόρεια Καρολίνα – Moogfest (23 με 27 Απριλίου)
Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, είναι αφιερωμένο στη σύνθεση της τεχνολογίας, της τέχνης και της μουσικής και τιμά την κληρονομιά του οραματιστή μουσικού Dr Robert Moog .
Αμμάν, Ιορδανία – Μαραθώνιος Νεκράς Θάλασσας (4 Απριλίου)
Θέλετε να δοκιμάσετε τα όρια σας; Χιλιάδες δρομείς θα δοκιμάσουν την αντοχή τους στον ετήσιο Μαραθώνιο. Αρχίζοντας από τη γειτονιά Bayader Wadi Seer , οι δρομείς θα τρέξουν για 50 χιλιόμετρα.

Αγκουασκαλιέντες, Μεξικό – Feria de San Marcos (19 Απριλίου – 11 Μαΐου)
Μιλώντας για την αντοχή, θα χρειαστείτε αρκετή σε αυτό το φεστιβάλ που περιλαμβάνει τα πάντα: ροντέο, παραδοσιακό φαγητό, χειροτεχνίες, ταυρομαχίες, ιπποδρομίες, καρναβάλια και η γιορτή δε σταματάει ούτε τη νύχτα, συνεχίζοντας με τις συναυλίες των Μαριάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φεστιβάλ άνοιξη Απρίλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ