Ξεκαρδιστική αντίδραση 5χρονου που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει και τρίτη αδελφούλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστική αντίδραση 5χρονου που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει και τρίτη αδελφούλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αγοράκια σε μικρή ηλικία είναι αποδεδειγμένο ότι δε μοιράζονται ευχάριστα το δωμάτιο και τα παιχνίδια τους με τα κοριτσάκια. Τι γίνεται όμως όταν είσαι 5 χρονών, συγκατοικείς ήδη με 2 κοριτσάκια και σου ανακοινώνουν ξαφνικά ότι έρχεται και τρίτο; Η αντίδραση του πιτσιρίκου από τις ΗΠΑ τα λέει όλα.

Οι γονείς συγκέντρωσαν τα 3 παιδιά τους, τον Γκάνερ την Πέσλει και την Χάρπερ γύρω από το τραπέζι για να τους αποκαλύψουν το φύλο του μωρού που κυοφορεί η μητέρα. Ετσι τους έφτιαξαν ένα κέικ και άφησαν τον Γκάνερ να το κόψει, λέγοντας του ότι μέσα στο κέικ θα βρει το φύλο του μωρού.

Οταν όμως ο ενθουσιασμένος Γκάνερ κόβει το κέικ και το βλέπει ροζ, η αντίδραση του ήταν μάλλον απρόβλεπτη αφού ξεσπάει σε λυγμούς φωνάζοντας «δε θέλω άλλο κορίτσι»

Προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, ο μπαμπάς του λέει γελώντας ότι είχε κι εκείνος την ίδια ακριβώς αντίδραση μαθαίνοντας τα νέα, ωστόσο ο Γκάνερ είναι απαρηγόρητος και συνεχώς φωνάζει ότι δεν αντέχει άλλα κορίτσια.

Τουλάχιστον οι αδελφές του Πέσλει και Χάρπερ φαίνονται μάλλον ενθουσιασμένες με τα νέα.

Ωστόσο η ξεκαρδιστική ιστορία είχε αίσιο τέλος, αφού, ο Γκάνερ, μιλώντας μέσω Skype στο RightThisMinute είπε ότι είναι χαρούμενος τελικά που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο μωρό οικογένεια φύλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ