Αθώοι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης για τα γεγονότα στο τελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Αθώοι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης για τα γεγονότα στο τελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε το τριμελές πλημμελειοδικείο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη, οι οποίοι κατηγορούνταν για απρεπή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, το Μάιο του 2012.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο εισαγγελέας στην πρόταση του υποστήριξε ότι μία τέτοια απλή διαμαρτυρία δεν ποινικοποιείται και πώς η απλή είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν είναι αθέμιτη ενέργεια καθώς αυτό το φαινόμενο συνηθίζεται. Εκτιμά πως αν οι κατηγορούμενοι δεν ήθελαν να επηρεάσουν την κρίση των διαιτητών και πώς η συμπεριφορά τους καθορίστηκε από την αγάπη για την ομάδα τους αν και ο τρόπος τους ήταν άκομψος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιάννης Καημμενάκης υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν διαπιστευμένος για να βρίσκεται στα αποδυτήρια των διαιτητών και τόνισε «πιστεύω ότι η ομάδα μου αδικήθηκε κατάφωρα στο δεύτερο ημίχρονο».

Από την πλευρά του πάντως ο διαιτητής Μάνταλος στην κατάθεση του παραδέχθηκε την είσοδο των κυρίων Μαρινάκη και Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια υποστηρίζοντας ότι αυτό που τους είπαν ήταν: «Να παίξετε 50% 50%. Δεν μου άφησαν την αίσθηση ότι ήταν απειλητικοί ».

Ο διαιτητής Τριτσώνης υποστήριξε πως οι κύριοι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης τους είπαν να παίξουν 50% 50% και «να σφυράμε ό,τι βλέπουμε και να μην φοβόμαστε τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ