Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον 4χρονο γιο της γιατί νόμιζε ότι ήταν ομοφυλόφιλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον 4χρονο γιο της γιατί νόμιζε ότι ήταν ομοφυλόφιλος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα στο Ορεγκον, όπου μία 25χρονη μητέρα σκότωσε τον 4χρονο γιο της πιστεύοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Οπως αναφέρει το Associated Press η Τζέσικα Ντούτρο, έχει κατηγορηθεί για φόνο και δευτέρου βαθμού επίθεση για το θάνατο του γιου της Ζάκαρι.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι ο Ζάκαρι πέθανε από αμβλύ τραύμα στην κοιλιά του και μια καθυστέρηση στην ιατρική περίθαλψη.

Η υπόθεση της Ντούτρο εκδικάζεται στο δικαστήριο της Ουάσινγκτον και όπως προκύπτει από τα στοιχεία δημοσίευσε τις υποψίες της για τη σεξουαλικότητα του γιου της στο Facebook μιλώντας στο φίλο της Μπράιαν Κάναντι.

Οπως αναφέρει ο Κάναντι, o οποίος συνελήφθη για συνεργία στο φόνο, η Ντούτρο του έγραψε ότι πίστευε πώς ο Ζάκαρι θα γίνει γκέι, γιατί περπατάει και μιλάει έτσι.

Ο άλλος 3χρονος γιος και η 7χρονη κόρη της Ντούτρο εμφανίζουν επίσης σημάδια σωματικής κακοποίησης, ενώ ακόμα και ο δικηγόρος της Ντούτρο, Κρις Κολμπουρν υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι ασυνήθιστος γονιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Όρεγκον Ντούτρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ