Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας, φίλοι μου Κριοί, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ ευχάριστες μέρες. Βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, κινηθείτε μεθοδικά και μυστικά, δείτε φίλους, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα και κατά την διάρκεια του χρόνου. Προσοχή στα νέα ξεκινήματα, ενδεχομένως να μην έχουν το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτό είναι ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, που μπορείτε να το περάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις σχέσεις σας πρέπει να είστε εσείς του τρίτου, αν έχετε δηλαδή γεννηθεί μετά τις 13 Μαΐου. Η Νέα Σελήνη δεν είναι ευεργετική για οικογενειακά θέματα, ενώ μπορεί να σας δημιουργήσει άγχη. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Το τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη δημιουργεί αιφνίδιες εμπλοκές στον επαγγελματικό σας τομέα, κυρίως αν είστε γεννημένοι 13-15 Μαΐου. Προσέχετε την συναισθηματική σας ζωή και γενικότερα τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή και το Σάββατο είναι θετικές ημέρες, για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας σχετικά με την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε να δείτε σημαντικούς φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν χαρά αλλά και να σας βοηθήσουν. Ένα ταξίδι ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά δεν ευνοούνται. Η Νέα Σελήνη μιλά για αλλαγές για σας που είστε γεννημένοι τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι πιθανόν να δείτε αλλαγές σε θέματα συλλογικής δουλειάς ή και φίλων. Μια αλλαγή στη ζωή σας μπορεί να είναι ιδανική. Προσέχετε πάρα πολύ τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ανάδρομη πορεία του 'Άρη μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποιες παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, ότι έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια, με ταξίδια, σπουδές ευνοείται ιδιαίτερα. Όμως, η Νέα Σελήνη της Κυριακής, η επιρροή της οποίας αρχίζει λίγο νωρίτερα και διαρκεί αρκετά, «ταρακουνάει» κατά κάποιον τρόπο με κάποιες απρόσμενες ανατροπές εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο οι καταστάσεις δεν είναι τόσο δύσκολες, όμως οι οικογενειακές σας υποθέσεις ή θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ενδεχομένως να σας φορτίσουν αρκετά.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες φροντίστε την Παρασκευή και το Σάββατο να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο μπορεί να πάρει μια νέα τροπή. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής μιλά για αλλαγές ζωής σε σας που έχετε γεννηθεί αρχές Αυγούστου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δυσκολεύει τις σχέσεις σας. Μπορεί να προκληθούν ρήξεις στις σχέσεις σας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Αυγούστου. Προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Παρθένος

Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς οι Παρθένοι θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή του συνεργάτες σας, οι οποίοι έχουν να σας δώσουν πολλά. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη ίσως είναι αρνητική για σας. Μέχρι την Πανσέληνο της 15ης Απριλίου ίσως υπάρξει φόρτιση σε σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με κάποια οικονομικά θέματα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Ζυγός

Την Παρασκευή και το Σάββατο εσείς οι Ζυγοί καλό είναι να τακτοποιήσετε κάποια εργασιακά θέματα ή πιθανά θέματα της υγείας σας. Η Κυριακή δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την συναισθηματική σας ζωή. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας και γενικότερα την ζωή σας ίσως παρουσιάσει κάποιες αλλαγές. Προσέχετε την Κυριακή, αλλά και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τα νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως θα έχουν διάρκεια. Κάποιες ανατροπές και αλλαγές στις σχέσεις σας ίσως συμβούν τώρα, κυρίως αν είστε γεννημένοι αρχές Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ καλές μέρες για την συναισθηματική σας ζωή, Σκορπιοί μου. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής δεν ευνοεί, μέχρι τα μέσα Απριλίου, θέματα αλλαγών στον εργασιακό σας χώρο ή θέματα σχετικά με την υγεία και την εργασία σας. Δεν ευνοούνται αλλαγές και νέα ξεκινήματα, τα οποία πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά, αν θέλετε να έχουν διάρκεια. Μια τάση υπεραισιοδοξίας ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα για σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η οικογένειά σας είναι πολύ σημαντική αυτές τις μέρες. Ίσως δημιουργηθούν κάποια σημαντικά θέματα, τα οποία όμως μπορείτε να λύσετε. Αντίθετα, παράπονα ίσως υπάρξουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μια νέα αρχή στον δημιουργικό ή συναισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να δείχνει ελκυστική, αλλά ίσως να μην έχει διάρκεια. Προσέχετε μην εγκαταλείψετε κάτι όμορφο για κάτι που δεν θα κρατήσει.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή και το Σάββατο είναι όμορφες μέρες, για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις μπορεί να σας αναστατώσουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως σας φορτίσει.

Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο εσείς οι Υδροχόοι. Αντίθετα ένα οικονομικό σας θέμα προωθείται. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής θα φέρει αλλαγές σε συγγενικά σας πρόσωπα ή σε κάποια άλλα άτομα του περιβάλλοντός σας γενικότερα.

Ιχθείς

Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και επιτρέπει σε εσάς τους Ιχθύς να δράσετε και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες δεν ευνοούνται. Ακόμη, την ίδια μέρα μπορεί να σας απασχολήσει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα σχετίζεται με κάποιο εργασιακό ή οικονομικό σας θέμα. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τα νέα ξεκινήματα. Ίσως να μην έχουν διάρκεια. Μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά, αλλά να μην κρατήσουν. Σκεφτείτε, λοιπόν, τι θα μπορούσαν να σημαίνουν αυτά τα νέα ξεκινήματα για σας, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται φίλοι ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ