H αγάπη και η ανάγκη. Αυτοί οι δύο παράγοντες οδήγησαν την Μάγια Τσόκλη, τον σύντροφό της Αλέξανδρο Κουρή και τους φίλους τους Ελίνα και Κωστή Δάλλα στη δημιουργία της μπύρας ΝΗΣΟΣ, ενός προϊόντος το οποίο αποτελεί για τους ίδιους έναν μεγάλο έρωτα που τους κάνει περήφανους και τους γεμίζει χαρά. Και ξεπουλάει κιόλας, γιατί αρέσει.
«Ναι μεν, αλλά». «Καλή πρωτοβουλία αλλά θα τα καταφέρετε;...». «Η κρίση, ο μεγάλος ανταγωνισμός...». «Μα γιατί σ' ένα μικρό νησί και όχι σε κάποια πιο κεντρικά τοποθετημένη περιοχή;». «Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσείς επενδύετε;». Τα σχόλια αυτά που άκουγε η παρέα αυτή των τεσσάρων ανθρώπων από φίλους τους και δικούς τους ανθρώπους δεν του πτόησε στιγμή. Η ΝΗΣΟΣ ζούσε μέσα τους και έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Και έγινε.
Η ΝΗΣΟΣ, όπως εξηγεί ο Αλέξανδρος Κουρής μιλώντας στο Popaganda.gr είναι απαστερίωτη μπύρα μικρής παραγωγής, τύπου Pilsner, ζυθοποιείται και εμφιαλώνεται 100% στην Τήνο. Βύνες, λυκίσκοι και μαγιά εξαιρετικής ποιότητας ζυθοποιούνται αποκλειστικά με παραδοσιακούς, αργούς και φυσικούς τρόπους δημιουργώντας μία φρέσκια, ισορροπημένη και αναζωογονητική μπύρα με όγκο και σπιρτάδα. Η ΝΗΣΟΣ έχει διαυγές βαθύχρυσο χρώμα και η γεύση της συνδυάζει την ευχάριστη γευστική πικράδα των λυκίσκων με την γλυκύτητα της βύνης.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Koυρή και μάθετε τα πάντα για την μπύρα ΝΗΣΟΣ στο Popaganda.gr.