Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Μαρτίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσάς τους Κριούς η σημερινή μέρα σάς προβληματίζει ιδιαίτερα σε σχέση με τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή. Οι μυστικές επαφές αποδίδουν. Συζητήσεις μπορεί να γίνουν με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα, που αυτή τη στιγμή ενδεχομένως καθυστερεί. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, για να προωθήσετε επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά να κάνετε και γενικότερα συζητήσεις σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και με εργασιακά σας θέματα. Αν υπάρχουν θέματα υγείας, σήμερα μπορείτε να τα επιλύσετε.

Ταύρος

Ταύροι μου, η σημερινή ημέρα- ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Μαΐου - έχει ευκαιρίες για μια νέα πορεία ζωής, αρκεί να αξιολογήσετε σωστά τις πληροφορίες που θα λάβετε. Για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Μαΐου, οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συζητήσεις δεν φαίνεται να έχουν το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Δείξτε λοιπόν προσοχή. Γενικότερα, χρειάζεται προσοχή σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σας προβληματίσουν τις επόμενες μέρες. Υπερβολές και λάθη ίσως να σας οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ίσως έχει να δώσει πολλά σε εσάς τους Διδύμους όσον αφορά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ σήμερα–αύριο μπορεί να λάβετε σημαντικές πληροφορίες. Προσέχετε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Ιουνίου, γιατί τα σχέδιά σας για ταξίδια στο εξωτερικό, για επαφές και συμφωνίες, που θα μπορούσαν να αποδώσουν και τις θεωρείτε ιδανικές, ίσως σήμερα αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια λόγω θεμάτων εργασίας ή υγείας. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις που παίρνετε αυτές τις μέρες σε σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την συναισθηματική σας ζωή, αλλά ακόμα και την επιχειρηματική σας δράση. Ένα νέο ξεκίνημα ίσως να μην αποδώσει αυτά που θέλετε.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, σήμερα θα λάβετε πληροφορίες πολύ σημαντικές. Αν είστε σπουδαστές, αν γράφετε, αν έχετε ταξίδια στο εξωτερικό, ευνοείστε, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου. Όμως ένα οικονομικό ή και συναισθηματικό θέμα ενδεχομένως να σας φορτίσει. Αποφύγετε να συζητήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα οικονομικά σας θέματα, ενώ πρόσωπα της οικογένειάς σας ίσως να σας έχουν ανάγκη. Μελετήστε πολύ προσεκτικά κάποια κίνηση που θέλετε να κάνετε, ιδίως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου. Ενδεχομένως οι μέρες αυτές να κρύβουν κάποιες παγίδες. Ένα νέο ξεκίνημα ίσως τελικά σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Λέων

Ενώ αυτές τις μέρες εσείς οι Λέοντες είστε ανανεωμένοι, δυναμικοί και έρχεστε πολύ κοντά στα σχέδιά σας, θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι παίρνει μια νέα πορεία. Οτιδήποτε έχει σχέση με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα μπορούσε να είναι δυσάρεστο. Μια συζήτηση θα μπορούσε να καταλήξει ακόμα και σε σοβαρή διάσταση απόψεων. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας και αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά. Τις επόμενες μέρες ένα νέο ξεκίνημα ίσως να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε την πορεία μιας νέας κατάστασης, η οποία αφορά είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά θέματα.

Παρθένος

Ο Ερμής, κυβερνήτη πλανήτης σας, απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνει εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να συζητήσετε, να λάβετε πληροφορίες, να είστε πολύ κοντά στα σχέδιά τους, όμως αυτές οι μέρες είναι λίγο παγίδες. Μελετήστε πολύ προσεκτικά θέματα εργασίας ή ακόμα και υγείας, δικά σας ή δικών σας προσώπων, όπως επίσης και ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας. Θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων ενδεχομένως να σας προβληματίσουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με φίλους και συλλογική δουλειά μελετήστε το πολύ προσεκτικά. Ίσως οι επόμενες μέρες να δείξουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα επιθυμείτε.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια εντελώς αντιφατική μέρα. Από την μια θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, είτε να αναπτύξετε επιχειρηματική δράση, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Από την άλλη όμως, ίσως υπάρξουν διάφορα εμπόδια σε οικονομικά ή κάποια άλλα θέματα. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4 Οκτωβρίου. Τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν κάποιες ταραχές σε αυτόν τον τομέα. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία ανδρικών προσώπων της οικογένειάς σας.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, ίσως σήμερα σας απασχολήσουν άμεσα τα οικογενειακά σας θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Μια συζήτηση δεν ωφελεί. Ίσως πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας . Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Νοεμβρίου θα είστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ όσον αφορά την συναισθηματική σας ζωή μια συζήτηση μπορεί να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα. Διαφυλάξτε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας.

Τοξότης

Τοξότες μου, για σας αρχίζει μια περίοδος, κατα την οποία θα θέλετε να κάνετε καινούργια πράγματα, όμως οι οικογενειακές σας υποθέσεις σας απασχολούν άμεσα, ιδίως αν είναι αναμεμειγμένες και με τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή συναντήσεων, μπορεί να μην έχετε τα αποτελέσματα που εσείς θέλετε. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τα νέα ξεκινήματα, αν δεν είστε σίγουροι για την έκβαση των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αυτές είναι μέρες, κατά τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας, τα οποία δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείτε. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις σας φορτίζουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου. Ανατροπές και κάποιες αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν θέματα και προβλήματα. Αποφύγετε ένα οικονομικό ρίσκο.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, η Σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε ίσως να μην είναι τόσο επιτυχημένα. Προσέχετε ιδιαίτερα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου. Ακόμη και μια μικρή διένεξη σήμερα θα μπορούσε να οδηγήσει σε χωρισμό ή αποτυχία. Αλλαγές θα υπάρξουν στην καθημερινή σας ζωή. Ένα οικονομικό σας θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκά.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες καλό είναι να αποφύγετε παντός είδους οικονομικό ρίσκο. Οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας οδηγούν σε επιτυχία, ειδικά να είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Μαρτίου. Οι μυστικές επαφές όμως σήμερα δεν ευνοούνται. Αποφύγετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα, αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να είναι πηγή ρίσκου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ