Οταν τα «μοντέλα» βγάζουν κακίες: Για ποιο λόγο η Ναόμι Κάμπελ έκραξε την Κιμ Καρντάσιαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν τα «μοντέλα» βγάζουν κακίες: Για ποιο λόγο η Ναόμι Κάμπελ έκραξε την Κιμ Καρντάσιαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κορίτσια του μόντελινγκ μπορεί να δείχνουν μερικές φορές σαν «άγγελοι» αλλά σίγουρα δεν είναι πάντα καλά. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα κλασσικό «κακό» παιδί όπως η Ναόμι Κάμπελ.Η πανέμορφη Κάμπελ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή καναλιού της Αυστραλίας και ρωτήθηκε για το πρόσφατο εξώφυλλο που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν για το περιοδικό Vogue.

Αρχικά η «μαύρη γαζέλα» τόνισε ότι δεν θέλει να σχολιάσει και στη συνέχεια ξέσπασε σε φοβερά γέλια προκαλώντας αμηχανία στους παρουσιαστές.

«Είμαι μοντέλο και δουλεύω 28 χρόνια. Όταν κάνει εξώφυλλο στο Vogue είναι ορόσημο στην καριέρα κάποιου και είναι ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία να το καταφέρνεις» απάντησε τελικά διπλωματικά.

Βέβαια δεν είναι μόνο η Ναόμι Κάμπελ που έκραξε την Κιμ για αυτήν την κίνησή της, καθώς η τηλεπερσόνα και ο σύζυγός της έχουν δεχθεί σκληρή κριτική από πολλούς μέσα στη σόου μπιζ.

Οταν τα «μοντέλα» βγάζουν κακίες: Για ποιο λόγο η Ναόμι Κάμπελ έκραξε την Κιμ Καρντάσιαν [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ