Και όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι -Επτά τροφές που υπόσχονται ανεβασμένες επιδόσεις στο κρεβάτι - iefimerida.gr

Και όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι -Επτά τροφές που υπόσχονται ανεβασμένες επιδόσεις στο κρεβάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νιώθετε πως είστε αρκετά κουρασμένοι από τις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας και δεν έχετε και πολύ όρεξη για «παιχνίδια» με τον σύντροφό σας; Χαλαρώστε. Βάλτε ένα φλιτζάνι καφέ και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ. Σε λίγη ώρα θα νιώσετε πως μπαίνετε δυνατά στο παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με επιστήμονες ο καφές, είναι μεταξύ των επτά μυστικών που περνούν από το στομάχι για ανεβασμένες επιδόσεις. Δείτε αναλυτικά τις τροφές που υπόσχονται αυξημένη λίμπιντο...

Καφές

Μια μικρή δόση καφεΐνης ενισχύει το μεταβολισμό, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και δίνει πολύτιμη ενέργεια.

Στρείδια

Είναι ίσως το πιο γνωστό αφροδισιακό. Χάρη στον ψευδάργυρο και τη βιταμίνη Β6 που περιέχουν, δίνουν ώθηση στην παραγωγή τεστοστερόνης.

Καυτερές πιπεριές

Σύμφωνα με το onmed.gr, τα καυτερά φαγητά κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία του σώματος να διαστέλλονται. Έτσι, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στα... επίμαχα σημεία.

Μπανάνες

Οι σεξουαλικά ενεργοί άνδρες πρέπει να έχουν δυνατή καρδιά. Το κάλιο που περιέχει η μπανάνα προστατεύει την καρδιά και συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Σολομός

Τα υγιεινά Ω-3 λιπαρά που περιέχει προστατεύουν τις αρτηρίες, αποτρέποντας την απόφραξή τους.

Κεράσια

Περιέχουν ανθοκυανίνες, μια φυτική χημική ουσία που προλαμβάνει τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

Κρασί

Το κρασί - και ιδιαίτερα οι κόκκινες ποικιλίες - είναι εξαιρετική πηγή μιας αντιοξειδωτική ουσίας που ονομάζεται ρεσβερατρόλη. Αυτή η ουσία βοηθά στη διαστολή των αρτηριών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας σεξ κρασί καφές τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ