Στις 6 Απριλίου ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας-Που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή - iefimerida.gr

Στις 6 Απριλίου ο ποδηλατικός γύρος της Αθήνας-Που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 6 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 21ος Ποδηλατικός Γύρο της Αθήνας. Θα είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και θα έχει ώς κεντρικό μήνυμα «Αγαπάς την υγεία σου... πάρε ποδήλατο».

Φέτος, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, θα διεξαχθούν τρείς διαδρομές. Μία των 9 χιλιομέτρων, μια των 3 χιλιομέτων αλλά και μια διαδρομή 900 μέτρων για παιδιά και για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου θα δοθεί την Κυριακή, 6 Απριλίου, από την πλατεία Κοτζιά στις 10.00 π.μ.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του αθλητισμού, η ελεύθερη συμμετοχή όλων στα αθλητικά δρώμενα .

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.opanda.gr, είτε στους αθλητικούς χώρους και τα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, έως το Σάββατο, 5 Απριλίου, ή την ημέρα των αγώνων στην πλατεία Κοτζιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα ποδηλατικός γύρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ